Μια καινούργια λειτουργία θα αποκτήσει το Facebook και αφορά τη μουσική! Τώρα πια μέσω της λειτουργίας Music Stories θα μπορούν οι χρήστες του Facebook να δημοσιεύσουν την μουσική που ακούνε μέσω Spotify ή Apple Music.

Δείτε επίσης:Νέο iPhone 4-ιντσών, με την κυκλοφορία του iPhone 7, προβλέπουν οι αναλυτές

Music Stories

Θα έλεγε κανείς ότι είναι μια δυνατή εποχή για τα social media. Το Facebook κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να φτιάξει ένα δυνατό feed, τόσο με τις προσθήκες στην δημοσίευση φωτογραφιών όσο και των ειδήσεων, και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Music Stories θα συνεισφέρουν.

Music Stories

Φυσικά η λειτουργία αυτή δεν δημοσιεύει ολόκληρο το κομμάτι αλλά 30 δευτερόλεπτα από αυτό. Η διαδικασία δεν διαφέρει ιδιαιτέρως από το να δημοσιεύεις τραγούδι είτε από το Spotify είτε από το Apple Music. Διαλέγεις εσύ το κομμάτι και η λειτουργία η ίδια το μορφοποιεί σε 30 δευτερόλεπτα. Έτσι όταν κάποιος ‘’φίλος’’ αναπαράγει το κομμάτι του δίνεται η επιλογή να το αγοράσει ή να το ακούσει από την ανάλογη υπηρεσία.

Music Stories

Τα Music Stories θα κάνουν την μουσική  πιο άμεση, καθώς θα δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα άμεσης δημοσίευσης κομματιού τη στιγμή που το ακούει, παρά το να το ψάξει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα όπως είναι π.χ. το YouTube όπου πρέπει να αναζητείς κομμάτια με βάση την ποιότητα τους και το εάν είναι live ή όχι.

Εσύ τι έχεις να πεις για τα Music Stories;

Πηγή: The Next Web

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.