Διαβάζεις ένα άρθρο, βλέπεις μια εικόνα, ακούς ένα τραγούδι και θες να το μοιραστείς στα social media; Σε λίγο καιρό θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις όχι μόνο στα γνωστά Facebook, Twitter, Instagram, Flickr αλλά και στο Skype με την χρήση του Skype Share Button!

Δείτε επίσης:Who’s Down, η νέα Social εφαρμογή της Google!

Skype Share Button

Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ακούω τη λέξη “Skype” είναι οι βίντεοκλήσεις που προσφέρει, και πιστεύω δεν είμαι η μόνη. Ποτέ δε θα σκεφτόμουν ότι η Microsoft θα δημιουργούσε ένα Share Button και για το Skype, εντάσσοντας το για τα καλά στον κόσμο των social media.

Το Skype Share Button είναι εδώ!

Για την ακρίβεια, είναι ήδη διαθέσιμο στο site του www.msn.com, αλλά και στο www.sify.com που εδρεύει στην Ινδία, δίνοντας του και μία παγκόσμια νότα. Ταυτόχρονα, οι developers έχουν ήδη τη δυνατότητα να το βάλουν στη δική τους ιστοσελίδα, επιλέγοντας το εικονίδιο που εκείνοι επιθυμούν, μιας και υπάρχει σε πολλές εκδοχές, για όλα τα γούστα.

Skype Share Button

Τέλος, ο χρήστης μπορεί ακόμα και να επιλέξει να στείλει τη δημοσίευση που θέλει να κοινοποιήσει ως μήνυμα, γράφοντας ίσως κάτι, σε κάποια επαφή του. Μόνο εμένα μου φαίνεται αντιγραφή των υπόλοιπων share button και υπερβολική προσπάθεια από τη Microsoft να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό; Ίσως θα ήταν καλύτερα να παραμείνει στις λειτουργίες που κάνει καλύτερα και είναι γνωστή για αυτές, όπως οι βιντεοκλήσεις, και να μην παίρνει τέτοιο ρίσκο.

Πηγές: 1, 2, 3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!