Οι διαχειριστές των σελίδων μπορούν να το γιορτάσουν σήμερα. Επιτέλους τα Gifs στις Facebook Pages δουλεύουν!

Gifs στις Facebook Pages

Τους τελευταίους μήνες όπου τα Gifs στο Facebook αποτελούν trend για τους χρήστες. Όμως για τους διαχειριστές τα Gifs στις Facebook Pages αποτελούσαν πρόβλημα αφού δεν έπαιζαν όπως στις προσωπικές σελίδες των χρηστών , δηλαδή απλά “ποστάροντας” το Gif που θες και βλέποντάς το να παίζει απευθείας και στο profile σου αλλά και στην αρχική (auto play). Έπρεπε να το ανεβάσεις στην σελίδα σου και να πατήσει ο άλλος το play για να παίξει.

Διάβασε επίσης: Τελικά Emoji Reactions στο Facebook αντί για Dislike 

Όμως φτάνει πια! Βρες το Gif που σ’ αρέσει, κάνε το post στην σελίδα σου και καθάρισες!

Οι πρώτες σελίδες που είχαν την νέα δυνατότητα ήταν οι Wendy’s και Coca-Cola’s Brazilian brand Kuat σελίδες, οι οποίες δοκιμαστικά από τις 20 Αυγούστου “πόσταραν” Gifs. Πλέον όμως μπορούν  σιγά σιγά όλες οι σελίδες να γνωρίσουν την νέα εμπειρία.

Update: Gifs στις Facebook Pages!
Batman παίζει τίποτα καλό ;; #Gifs

Posted by Appview.gr on Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

 

Πλέον οι διαχειριστές μπορούν να διαμορφώσουν νέες τακτικές στην προώθηση περιεχομένου τους, μιας και τα Gifs θα μπορούν να τα προωθήσουν επί πληρωμή σε στοχευμένο κοινό (καθόλου κακό έτσι;).

Όπως διαβάσαμε στο We Are Social Media τα Gif ακόμα δεν δουλεύουν στα κινητά αλλά υποθέτουμε ότι είναι ακόμα ζήτημα χρόνου.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν διαχειριστές, έχετε νέες δυνατότητες και νέο περιεχόμενο που περιμένουν οι χρήστες σας!

Και για τους απλούς χρήστες, brace yourselves because ..

Gifs στις Facebook Pages

Πηγή: We Are Social Media

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.