Μεγάλη περιέργεια είχε δημιουργήσει στον κόσμο της τεχνολογίας η εκδήλωση της Microsoft, η οποία είχε φροντίσει να ανεβάσει εκ των προτέρων τις προσδοκίες του κοινού. Η Microsoft υποσχέθηκε καινοτομικά προϊόντα πάνω στο hardware, κάτι το οποίο φαίνεται ότι και κατάφερε να επιτύχει με την παρουσίαση του καινούργιου Surface Book (και όχι μόνο για να είμαστε ειλικρινής).

Διάβασε επίσης: Ορίστε τα πιο λυπητερά μέρη στο Google Maps 

Για ποιο λόγο κατάφερε το Surface Book να προκαλέσει τέτοια αναστάτωση;

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά της συσκευής αυτής. Το Surface Book έχει μια αποσπώμενη οθόνη 13,5 ιντσών η οποία έχει βάρος περίπου 0,7 κιλά. Μαζί με το πληκτρολόγιο η συσκευή ζυγίζει περίπου 1,5 κιλά. Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει και το Surface Pen, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να γράψει είτε το URL ή τις λέξεις-κλειδιά που ο ίδιος επιθυμεί κατά το σερφάρισμα του στο Microsoft Edge. Όσοι δοκίμασαν το στυλό αυτό στην παρουσίαση της Microsoft δήλωσαν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι και ανέφεραν ότι η αίσθηση της γραφής είναι ιδιαιτέρως ρεαλιστική.

Επιπλέον, το Surface Book έχει εξοπλιστεί με μια πίσω κάμερα 8 megapixel χωρίς φλας και με μια μπροστινή κάμερα 5 megapixel. Η όλη συσκευή έχει επενδυθεί με μαγνήσιο κάτι το οποίο εμποδίζει την δημιουργία δακτυλιών. Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι η οθόνη δεν είναι μόνο δυνατό να αποσπαστεί από το πληκτρολόγιο, αλλά είναι δυνατή και η περιστροφή της 360 μοίρες, δηλαδή το πίσω μέρος της οθόνης να εφάπτεται με το πίσω μέρος του πληκτρολογίου.


Τίποτα παραπάνω δεν μπορούμε να προσθέσουμε για αυτή τη συσκευή πέρα του ότι θα κοστίζει $1,499 και θα είναι διαθέσιμη στις 26 Οκτώβρη. Εσείς θα παραγγείλετε το δικό σας Surface Book;

 

Πηγή: The Next Web , Mashable

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.