Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν σε πολλούς όταν είδαν τον φίλο μας να παίζει Super Mario 64 και Legend of Zelda στο LG G Watch του.

Μπορεί η τεχνολογία και το gaming να έχουν αλλάξει πάρα πολύ από τότε που η Nitendo και η Nelsonic κυκλοφόρησαν το Star Fox Game Watch , το 1993 ,ένα ρολόι στο οποίο έπαιζες ένα 3D πολυγωνικό παιχνίδι και έπρεπε να νικήσεις τα εχθρικά διαστημόπλοια  για να σώσεις τον κόσμο. Το ρολόι είχε 4 κουμπιά για να κάνεις τις μανούβρες σου. Τα πρώτα μάλιστα κομμάτια που είχε κυκλοφορήσει η Nitendo δίνονταν μαζί με την μεγάλη συσκευασία Kelloggs και ήταν στρατηγική για την έναρξη συνεργασίας τους.

Διάβασε επίσης: Miitomo, το πρώτο mobile game της Nintendo είναι γεγονός! 

LG G Watch

Η ζωή κάνει κύκλους και εδώ έρχεται ο Youtuber Hacking Jules ο οποίος έβαλε τον προσομοιωτή της Nitendo N64 στο  LG G Watch και αποφάσισε να παίξει το Super Mario 64 και Legend of Zelda: Ocarina of Time, δύο αγαπημένα παιχνίδια της εταιρίας και του κοινού.

Ναι μπορεί να μην φαίνεται πολύ ωραίο στο μάτι, μπορεί να μην βλέπει καλά τι κάνει στο παιχνίδι αλλά είναι τόσο ρετρό και τόσες οι αναμνήσεις που σου έρχονται στο μυαλό, που διάολε θες και εσύ να παίξεις!

Bonus , φωτογραφία από συσκευασία Kelloggs με Tetris Game Watch

LG G Watch

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.