Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές του έτους.

Οικογενειακές συναντήσεις, λίγο ο κουραμπιές, λίγο το μελομακάρονο, λίγο τα δώρα κάτω από το δέντρο, είναι δικαιολογημένη η χαρά. Αφού μιλήσαμε για ανθρώπινες συναθροίσεις και χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τι λείπει; Ένα σύνολο εφαρμογών να μας βάλει στο κλίμα πιο γρήγορα.    

 

Christmas Countdown

Λίγα Λόγια: Η εφαρμογή Christmas Countdown είναι ένα από τα πολλά apps αντίστροφης μέτρησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Σας δίνει πολλούς λόγους ώστε η αναμονή να αξίζει τον κόπο. Θα βρείτε 8 διαφορετικά είδη δέντρων, λειτουργία με νιφάδες χιονιού να πέφτουν στο παρασκήνιο, διαμαντένια υφή για την αντίστροφη μέτρηση και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το video. Μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από το Play Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (Google Play)

 

Where’s Santa?

  whereissanta

Λίγα Λόγια: Το Where’s Santa? είναι ένα καλό app από τον Gareth Vaughan. Έχει υπέροχα χαρακτηριστικά, όπως 10 αναγραμματισμούς να εξασκηθείτε, παζλ (πολύ καλό για παιδιά), Ημερολόγιο, περιγραφές για τους ταράνδους του Αϊ-Βασίλη, Χριστουγεννιάτικο πιάνο και γενικά πολλές εκπαιδευτικές λειτουργίες. Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (iTunes)

 

Christmas Hunt

Christmas-Hunt

Λίγα Λόγια: Θα μου πείτε τι είναι διασκέδαση χωρίς Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια; Η εφαρμογή Christmas Hunt αποτελεί ένα πολύ χαρούμενο παιχνίδι παζλ για τα παιδιά. Η εφαρμογή αυτή είναι ένα hunt game που θα πρέπει  να βοηθήσετε τον Santa και τους ταράνδους να συγκεντρώσουν ότι αντικείμενο έχει σχέση με τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε το παζλ να ολοκληρωθεί. Υπάρχουν 12 διαφορετικά επίπεδα γεμάτα προκλήσεις και ενθουσιασμό. Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (Windows Phone)

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!