Εντάξει είμαι σίγουρος ότι θα πείτε “και εγώ που έχω μούσια του παπά τόσο καιρό δεν παίζει τίποτε”. Φταίει που δεν στοχεύετε στο σωστό target group! Το Bristlr είναι η νέα εφαρμογή για να βρεις κοπέλες που τους αρέσουν τα μούσια και οι γενειάδες!! Για αυτό πέτα τις μικρές σκάλες από την ξυριστική μηχανή, δεν θα σου χρειαστούν!

Το Bristlr είναι μια εφαρμογή παρόμοια με το Tinder η μόνη διαφορά είναι ότι απευθύνεται σε νέους αγαπούν τις τρίχες στην κεφαλή!

.. και όχι στο πάνω μέρος της. Όσο πιο θεαματική η γενειάδα τόσες περισσότερες θα σου κάνουν match και θα θέλουν να σε γνωρίσουν.

Παγκοσμίως είναι πάνω από τους 100.000 οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει ήδη την εφαρμογή σε Android και IOS συσκευές. Αν λοιπόν απαντήσεις ότι έχεις beard, μιας και η εφαρμογή θα στο ρωτήσει στην αρχή τότε ανακάλυψε όλες όσες θα λένε στις φίλες τους ,”είχε μια γενειάδα άλλο πράμα και βγήκαμε!”

Bristlr
Bristlr

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.