Εκατοντάδες ή και χιλιάδες εφαρμογές κατακλύζουν καθημερινά τα App Stores και πολλές από αυτές δεν λαμβάνουν τη προσοχή που τους αρμόζει. Στη στήλη AppTrends θα βρείτε τις επιλογές των αρθρογράφων που ίσως για κάποιους πέρασαν απαρατήρητες. Εξερευνήστε τις εφαρμογές και πείτε μας, ποια σας ενθουσίασε. Η εφαρμογή με τα περισσότερα θετικά σχόλια και με τις περισσότερες προβολές, είναι υποψήφια για πλήρες Review.

AppTrends #01

 

 

 Candy Crush Soda Saga

Λίγα λόγια: Το Candy Crush Saga Soda είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από τους δημιουργούς του θρυλικού πλέον Candy Crush Saga. Νέες καραμέλες, πιο θεϊκοί συνδυασμοί και γεμάτο προκλήσεις τρόποι παιχνιδιού με τη μωβ σόδα να κυριαρχεί! Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (iTunes) | (Google Play)  

 

TwoDots

Λίγα Λόγια: Δύο γενναίες τελείες διασχίζουν την αρκτική τούνδρα, εκεί τις περιμένουν φλογερές ζούγκλες, και τα σκοτεινά βάθη των ωκεανών. Χρειάζονται τη καθοδήγησή σας, θα τις βοηθήσετε; Το παιχνίδι φιγουράρει στη πρώτη θέση σε περισσότερες από 70 χώρες. Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (iTunes) | (Google Play)  

 

Sleep Better

 

Λίγα Λόγια: Το Sleep Better σας προσφέρει ένα απλό και ελκυστικό τρόπο για να βελτιώσετε τη ποιότητα του ύπνου σας, αν κάθε φορά αγωνίζεστε για να κοιμηθείτε. Θέλετε να μάθετε, πώς οι δραστηριότητες μέσα στη μέρα μπορούν να επηρεάσουν την αποδοτικότητα του ύπνου σας ή απλά θέλετε κάποιο νέο ηχητικό ερέθισμα ώστε να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε νιώθοντας ανανεωμένοι; Μπορείτε να το κατεβάσετε από: (iTunes) | (Google Play)  

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!