Zombie Wolrd WarΌπως είχε ειπωθεί και πιο παλιά στο Dead Trigger τα ζόμπι είναι της μόδας(βλ. σειρές, ταινίες κλπ) και αυτό ισχύει και στα games. Το Zombie World War, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, διαδραματίζεται σε μια κατάσταση όπου ο κλασσικός ιός ο οποίος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι έχει εξαπλωθεί και έχει μολύνει το 99,9% του πληθυσμού. Εσείς είστε στο 0,01% που δεν έχει μολυνθεί, είστε επαγγελματίας Shooter και προσπαθείτε να επιβιώσετε από τις ορδές των ζόμπι που σας επιτίθενται.

Δείτε επίσης: Το Headspace αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα App διαλογισμού

Το gameplay είναι απλό. Υπάρχουν τρεις περιοχές(Αμερική, Ευρώπη, Ασία) όπου για κάθε περιοχή υπάρχουν 7 πίστες με διαφορετικό περιβάλλον και σε κάθε πίστα υπάρχουν 6 επίπεδα διαφορετικής δυσκολίας. Για να πάτε στην επόμενη πίστα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει όλα επίπεδα της προηγούμενης. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω εσείς βρίσκεστε ταμπουρωμένος σε ένα εντοιχισμένο ύψωμα και πρέπει να βγάλετε όλα τα ζόμπι από την μέση. Σε κάθε πίστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι τέσσερα όπλα που μπορείτε να επιλέγετε πριν από κάθε πίστα και τα εναλλάσσετε με τα βελάκια στο κάτω μέρος.  Όπως θα παρατηρήσετε δεν είναι όλα τα ζόμπι τα ίδια και όπως θα καταλάβετε καθώς παίζετε το παιχνίδι δεν σκοτώνονται όλα με την ίδια ευκολία. Ανάλογα με την πίστα και το επίπεδο θα έχετε τα ανάλογα ζόμπι και προς το τέλος της κάθε πίστας θα υπάρχει κάποια μίξη. Για να πάρετε κουράγιο να σας πω ότι τα ζόμπι έρχονται ομαδικά σε κύματα και η μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης σας δείχνει πόσα ακόμα να περιμένετε.

Screenshot_2015-07-21-14-01-56

Βέβαια όπως και τα ζόμπι δεν σκοτώνονται με την ίδια ευκολία καθώς προχωράτε στο παιχνίδι έτσι και εσείς δεν έχετε συνέχεια τα ίδια πυρομαχικά! Κάθε πίστα που ολοκληρώνετε σας δίνει coins και bonus πόντους για τα εξαργυρώσετε ώστε να κάνετε upgrade του οπλοστασίου σας. Προσέξτε πολύ στα όπλα που θα αγοράσετε καθώς τα λεφτά σας δεν θα σας φτάσουν για όλα. Πέρα από τα όπλα που όπως και να το κάνουμε είναι το πιο βασικό συστατικό, για να επιβιώσετε πρέπει να σκεφτείτε και λίγο τον τομέα της άμυνας. Επειδή δεν θα καταφέρνετε κάθε φορά να σκοτώνετε όλα τα ζόμπι πριν φτάσουν στον τοίχο σας πρέπει ανά κάποια διαστήματα να επισκέπτεστε το τομέα του “Upgrade”.
Εκεί θα βρείτε τρία στοιχεία ως προς αναβάθμιση.

  • Το “Guard” πρόκειται για special βόμβες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.
  • Στο τομέα της άμυνας η αναβάθμιση επηρεάζει την αντοχή και την διάρκεια σας κατά την διάρκεια της μάχης και θα γίνετε πιο σημαντική καθώς προχωράτε στο παιχνίδια.
  • Τέλος στον τομέα της επίθεσης είναι απαραίτητο να κάνετε τα upgrades για να έχουν αποτέλεσμα οι σφαίρες σας.

 

Screenshot_2015-07-21-13-57-47

Όπως ανάφερα και πριν τα λεφτά και τα bonus δεν θα σας φτάνουν για να κάνετε τις αναβαθμίσεις και να αγοράζετε συνέχεια όπλα, οπότε ρίξτε μια ματιά στο οπλοστάσιο σας πριν ξεκινάτε να αγοράζετε με την σειρά όλα τα όπλα. Όπως βλέπετε κάθε όπλο χαρακτηρίζετε από την “Ζημιά” που κάνει και από το πόσο “γρήγορα και μακριά” ρίχνει.  Έχετε τέσσερις επιλογές για κάθε πίστα και πρέπει να είστε καλυμμένοι για όλα τα ενδεχόμενα-ζόμπι. Όπως μπορείτε να δείτε εγώ έχω επιλέξει όπλα και μόνο με μεγάλο “Damage” και μόνο με μεγάλο “Fire Rate” για να αντεπεξέλθω σε όλες τις καταστάσεις αλλά το βασικό μου(95M) ικανοποιεί και τα δύο κριτήρια!

 Το Zombie World War είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να βγάλετε το άχτι σας!

 

Screenshot_2015-07-21-14-06-28

Το παιχνίδι στις πρώτες πίστες είναι γελοία εύκολο, και αυτό για να το μάθετε, αλλά μετά τα πράγματα σκουραίνουν και θα αναγκαστείτε να παίξετε κάποια επίπεδα δύο και τρεις φορές για να τα ολοκληρώσετε. Μπορεί να μην είναι το παιχνίδι με τα απίστευτα γραφικά και το εθιστικό gameplay αλλά σίγουρα θα “χάσετε” ευχάριστα το χρόνο σας και πάνω απ’ όλα θα βγάλετε το άχτι σας.

Zombie World WarFT Games Arcade FreeDownload

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 1.5
 

7.8 10

Taste App

Zombie World War

5
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 6.5
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 7.6

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!