Είμαι σίγουρος ότι θέλετε οι φωτογραφίες σας να τραβούν τα βλεμμάτα όταν ανεβαίνουν στο Facebook, το Twitter ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, το πώς θα κάνετε τις φωτογραφίες σας πιο όμορφες και ξεχωριστές αποτελεί κομβικό σημείο ώστε να προσελκύσετε ανθρώπους.

XnRetroΤο XnRetro είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, η οποία όπως λέει και το όνομά της, μπορεί να δημιουργήσει εικόνες με ρετρό χροιά χρησιμοποιώντας εφέ και φίλτρα. Πρώτα επιλέξτε την πηγή της φωτογραφίας που πρόκειται να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία μέσω της φωτογραφικής μηχανής σας ή να φορτώσετε μια από τη συλλογή της συσκευής σας. Έχετε τη δυνατότητα να περικόψετε το μέγεθος της εικόνας και στη συνέχεια να μπείτε στο παράθυρο της επεξεργασίας. Έχει πέντε κουμπιά στη διάθεση σας, μέσω των οποίων μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον χρωματικό κορεσμό. Αποτέλεσμα; Περισσότερες από 20 διαφορετικές ρετρό απεικονίσεις.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι τα 25 διαθέσιμα και δωρεάν καρέ. Αφού τελειώσετε με την επεξεργασία είναι ώρα για SHARE! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε E-mail, Facebook, Twitter, Instagram και φυσικά το τελικό μέγεθος της φωτογραφίας. Γενικά το XnRetro είναι ένα photo app εύκολο στη χρήση, χωρίς διαφημίσεις, περιορισμούς και ενοχλητικά υδατογραφήματα στο παρασκήνιο. Αδιαμφισβήτητα είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν γρήγορες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Είμαι λάτρης του ρετρό αποτελέσματος επειδή κατά ένα μαγικό τρόπο μαγνητίζει το βλέμμα μου. Εάν ανήκετε σ’αυτή τη κατηγορία τότε το XnRetro σας ταιριάζει. Οπότε ας ξεκινήσετε αμέσως!

 

XnRetroXnView Photography FreeDownload

 

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 09-04-2012
AndroidTested: –
11 mbNow: 1.85

2014-02-13_12_59_54

 

7.9 10

Taste App

XnRetro

Vintage αποτελέσματα για τους λάτρεις της φωτογραφίας

1
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
Χρησιμότητα7.1
Αξιοπιστία7.9
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!