Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών την σήμερον ημέρα είναι τι άλλο, η διατήρηση του βάρους. Ένας πολύ σπουδαίος παράγοντας στην σωστή δίαιτα είναι η κατανάλωση υγρών. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στο σημείο να αναρωτιόμαστε πόσο νερό ήπιαμε σήμερα; Φτάσαμε τα 2 λίτρα που λένε όλοι ή όχι;

water-your-bodyΣε αυτό το σημείο έρχεται η εφαρμογή Water Your Body για να μας λύσει τα χέρια.

Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να σας υπενθυμίζει να πίνετε καθημερινά υγρά και καταγράφει τις συνήθειες σας όταν πίνετε. Για αρχή αυτό που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε το βάρος σας σε κιλά(kg) ή λίβρες(lb) και η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δείτε πόσο νερό χρειάζεται καθημερινά το σώμα σας, σε ml ή oz.

Όταν θα έχετε πιει ένα ποτήρι νερό θα χρειαστεί να το προσθέσετε (να το δηλώσετε) στην εφαρμογή, όπως και κάθε φορά που πίνετε κάποιο άλλο υγρό είτε αυτό είναι καφές, είτε τσάι, είτε μπύρα.

Προσοχή, καθώς θα πρέπει να δηλώσετε την χωρητικότητα σε ml του ποτηριού ή του μπουκαλιού που πίνετε, από το settings menu.

Επίσης τις ιδιαίτερες μέρες που έχει πολύ ζέστη ή πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να γραμμώσετε το κορμάκι σας θα πρέπει να το αναφέρετε γιατί θα χρειαστεί να πιείτε περισσότερο νερό σε σχέση με την ημερήσια ποσότητα που σας αντιστοιχεί.

 

Δείτε επίσης: Το Extreme Landings ήρθε για να δείξει πως η προσγείωση, η απογείωση, γενικά ο χειρισμός ενός αεροπλάνου είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα

 

Υπάρχει διάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε την καθημερινή σας κατανάλωση υγρών. Επίσης στο app θα βρείτε περιγραφή των υγρών που έχετε καταναλώσει δηλαδή τι δηλώνετε ότι πίνετε κάθε μέρα αλλά και διαγράμματα στα οποία εμφανίζεται η διακύμανση του βάρους σας.

Τέλος και πιο σημαντικό είναι το ότι μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θα ξεκινάει και θα τελειώνει η προειδοποίηση της εφαρμογής, να μην χτυπάει κατά της διάρκεια του μεσημεριανού σας ύπνου(αλήθεια, κοιμάστε μεσημέρι;), καθώς και αν θέλετε να σας ειδοποιεί η εφαρμογή 30 λεπτά πριν το γεύμα.

Δοκιμάστε λοιπόν τη δωρεάν πάνω απ’ όλα εφαρμογή που δεν μπορεί να λείπει από κανένα γυναικείο κινητό και πείτε μας τα αποτελέσματα.

 Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

 

Water Drink ReminderLeap Fitness Group Health & Fitness FreeDownload
DetailsVersions
Υγεία & ΑθλητισμόςRelease: 24-01-2012
AndroidTested: 3.032
5.7 mbNow: 3.10
8.3 10

Taste App

Πίνετε νερό – Water Your Body

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.5
Χρησιμότητα 7.5
Αποτελεσματικότητα 8.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 9.1

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.