Πόσο γρήγορα μπορείτε να σκεφτείτε όταν οι λέξεις πέφτουν ουρανοκατέβατα; Είστε αρκετά ετοιμόλογοι για να τα καταφέρετε ή θα πνιγείτε μέσα σε μια κουταλιά γράμματα; Παίξτε το “Βρέχει Λέξεις” το οποίο αυτή τη στιγμή είναι πρώτο στην κατηγορία του (παιχνίδια λέξεων).

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #5

 

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτιάξετε λέξεις με τα γράμματα που έχετε στην διάθεσή σας, ενώ κάθε 10 δευτερόλεπτα «βρέχει» επιπλέον γράμματα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα γράμμα εξαφανίζεται, ενώ αν δεν καταφέρετε να φτιάξετε εγκαίρως λέξεις και η οθόνη σας γεμίσει γράμματα, χάνετε. Στη διάθεσή σας έχετε, ακόμα, 2 βόμβες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποτε τα βρίσκετε σκούρα για να απομακρύνουν τα περισσότερα γράμματα και να σας κερδίσουν λίγο χρόνο.

Φτιάξε λέξεις και κέρδισε με την ελληνική εφαρμογή “Βρέχει Λέξεις”!

Υπάρχουν 3 διαθέσιμες λειτουργίες. Η κλασσική λειτουργία όπου σκοπός είναι να μαζέψετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε μέχρι να χάσετε και δύο λειτουργίες με πίστες. Στην μία πρέπει να μαζέψετε συγκεκριμένους πόντους για να προχωρήσετε στην επόμενη πίστα, ενώ στην άλλη πρέπει να φτιάξετε λέξεις με συγκεκριμένο αριθμό γραμμάτων (π.χ. 3 λέξεις με 2 γράμματα και 3 λέξεις με 3 γράμματα). Αν και ήδη υπάρχουν μπόλικες πίστες, ο δημιουργός συνεχίζει να προσθέτει με κάθε update κι άλλες.

Βρέχει Λέξεις

 

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι σωστά σχεδιασμένο. Η περιήγηση στα μενού του είναι αρκετά εύκολη και ο χειρισμός και ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός και επεξηγείται με σαφήνεια. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει η δυνατότητα αναίρεσης ή σβησίματος γραμμάτων όταν επιλέγουμε γράμματα για μια λέξη, με αποτέλεσμα κάθε λάθος πάτημα να γίνεται ακόμα πιο εκνευριστικό. Ακόμη, τα γραφικά αν και δίνουν έναν ευχάριστο τόνο, είναι αρκετά περιορισμένα και δεν καταφέρνουν να κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίσει. Κάθε πίστα έχει ακριβώς το ίδιο τοπίο ως φόντο, κάτι το οποίο καταντάει κουραστικό και μονότονο.

Βρέχει Λέξεις

 

Αν και το «Βρέχει Λέξεις» θα μπορούσε να βελτιωθεί σε μερικά σημεία, είναι μια πολύ ωραία ιδέα με εκπαιδευτικές ικανότητες. Πέρα από την διασκέδαση που προσφέρει, ακονίζει παράλληλα το μυαλό και βάζει τον παίχτη να σκεφτεί. Είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για τους λάτρεις των παζλ και των παιχνιδιών λέξεων κάθε ηλικίας.

Google Play

Βρέχει ΛέξειςSecret Loom Games Word FreeDownload
 
Μέγεθος 26M
Λήψεις 10,000 - 50,000
Έκδοση 1.81
 
7.2 10

Βρέχει Λέξεις

Βρέχει Λέξεις

7
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις8.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ6.0
TIME KILLING7.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ6.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.0
ΜΠΑΤΑΡΙΑ:9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 6 Βαθμολογίες ) 7.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.