Η επικοινωνία ήταν, είναι και θα είναι σημαντική για όλους, ανεξαρτήτως.Τι γίνεται όμως αν υποθέσουμε ότι θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα αλλά είστε στο Λονδίνο για μια επαγγελματική συνάντηση ή σας τελείωσε η κάρτα; Πριν από μερικά χρόνια το Skype ήταν η δυναμική εφαρμογή για κλήσεις και μηνύματα και παρ’ ότι αυτό παραμένει σε ευρεία χρήση το Viber δείχνει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, όντας παρούσα σε κάθε smartphone.viber

Στο μενού της εφαρμογής υπάρχουν πάνω τρεις καρτέλες.Μια με τις πρόσφατες συνομιλίες σας, μια με όλες τις επαφές σας(και αυτές που δεν είναι στο Viber) και μια με τις πρόσφατες κλήσεις που πραγματοποιήσατε. Κάτω υπάρχουν τρία εικονίδια, ένα για να στείλετε καινούργιο μήνυμα, ένα για την αναζήτηση μιας λέξης ή μιας φράσης στα μηνύματα σας και ένα για το προφίλ σας. Για την αποστολή του μηνύματος πρώτα μαρκάρετε από τη λίστα επαφών τα άτομα στα οποία θέλετε να στείλετε το μήνυμα, ύστερα πληκτρολογείτε κανονικά το κείμενο σας και μπαμ, αποστολή! Βέβαια το Viber σας δίνει και άλλες δυνατότητες πηγαίνοντας την συνομιλία σας ένα βήμα παραπέρα. Στα συν του, έχει την αποστολή φωτογραφιών,βίντεο και ηχογραφημένου μηνύματος αλλά και ψευτοσκιτσάρισμα. Το τελευταίο ειδικά δίνει άλλη διάσταση στην συνομιλία σας, αλλά αυτό που πιο πολύ εντυπωσιάζει είναι τα πολλά και διάφορα stickers που παρέχει είτε από μόνο του είτε μπορείτε να κατεβάσετε από το online store.

Μαζί με την πιο πρόσφατη ενημέρωση για το κινητό, το Viber κυκλοφόρησε επίσης μια έκδοση για Windows και Mac desktops δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τις επαφές τους και να μεταφέρουν κλήσεις και μηνύματα μεταξύ των συσκευών που σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από το κινητό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο. Παρ’ ότι στον υπολογιστή σίγουρα κυριαρχούν άλλα προγράμματα όπως το Skype, στο κινητό το Viber είναι αρκετά “ελαφρύ” σε σχέση με άλλα και έτσι δεν επιβαρύνει την λειτουργία του τηλεφώνου σας ακόμα και αν δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας με τετραπύρηνο.

Το Viber είναι πολύ δημοφιλής εφαρμογή με παραπάνω από πεντακόσια εκατομμύρια λήψεις και εξαπλώνεται όλο και πιο πολύ, με τελευταία επέλαση και από Windows phone και BlackBerry.Όλα δείχνουν πως θα κυριαρχήσει, υπάρχει άραγε εφαρμογή για να την ανταγωνιστεί;

 

Google Play:

Viber Messenger: Text, call and make video callsViber Media S.à r.l. Communication FreeDownload

App Store:

icon
Viber MessengerViber Media SARL.Social NetworkingFreeDownload

Windows Phone:

 

DetailsVersions
ΕπικοινωνίαRelease: 12-10-2011
AndroidTested: 4.2.1.1
37 mbNow: 5.4.1.365

 

 

8.2 10

Taste App

Viber

Το Viber είναι πολύ δημοφιλής εφαρμογή.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις8.0
Χρησιμότητα 9.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Αποτελεσματικότητα8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!