Μια φορά και έναν καιρό στα κινητά δεν υπήρχε store να κατεβάζουμε εφαρμογές και υπήρχαν μόνο 2-3 παιχνίδια εκ των οποίων το ένα ήταν το Φιδάκι! Κάποιοι είχαν καταγράψει ώρες παιχνιδιού μέχρι να καταφέρουν να το τερματίσουν.

Δείτε επίσης: Με το Score! World Goals χειρίζεσαι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και σκοπός σου είναι να βάλεις τα γκολ που έχουν βάλει και εκείνοι!

vertigoΤο Vertigo είναι η βελτιωμένη έκδοση του γνωστού παιχνιδιού την οποία πλέον μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν από το App Store. Το φίδι πρέπει να τρώει το φαγητό που φωτίζεται χωρίς όμως να ακουμπήσει στα τοιχώματα. Παράλληλα, το φίδι έχει ενέργεια η οποία μειώνεται όσο δεν τρώει φαγητό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχετε άπειρο χρόνο στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε την κάθε πίστα. Το φίδι κινείται ασταμάτητα και για να στρίψει πρέπει να πατήσετε στο κάτω μέρος της οθόνης προς την κατεύθυνση που θέλετε ενώ για παύση πρέπει να πατήσετε οπουδήποτε στο πάνω μισό της οθόνης.

Η οθόνη του παιχνιδιού γυρνάει ανάλογα με την πορεία του φιδιού. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο αλλά θα εξοικειωθείτε γρήγορα και δεν θα έχετε πρόβλημα. Σε μουσική και γραφικά θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά. Ειδικά η μουσική είναι κάπως κουραστική. Χωρίζεται σε 5 διαφορετικά episodes όπως τα ονομάζει όπου το καθένα έχει μέσα διάφορες πίστες. Όμως μόνο οι πίστες του πρώτου episode είναι δωρεάν. Το πλήρες παιχνίδι ξεκλειδώνει με 0.99 ευρώ.

Vertigo-for-iOS

Το Vertigo θα θυμίσει σε πολλούς το πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν ποτέ σε κινητό!

Σε μεγαλύτερες πίστες υπάρχουν και εμπόδια, δηλαδή θέσεις στις οποίες το φίδι δεν μπορεί να κινηθεί. Γενικά πάντως έτσι όπως έχει στηθεί δεν είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι. Η ενέργεια εξαντλείται σχετικά γρήγορα και κάποιες πίστες είναι πολύ απαιτητικές. Είναι μία καλή προσπάθεια πάντως, που σίγουρα επιδέχεται πολλές βελτιώσεις.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
Vertigo - for iOSSimon KemperGamesFreeDownload

DetailsVersions
GamesRelease: 02-12-2014
iOSTested: 1.1
41.6 mbNow: 1.1
6.9 10

Taste App

Vertigo

Με το Vertigo θα αναπολήσετε τα παιδικά σας χρόνια!

3
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις1.0
Διασκέδαση 6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.0
Time Killing 9.0
Ευκολία στη χρήση 7.5
Μπαταρία 9.0
Φιλική προς την οικογένεια 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 10

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος