Μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου ως ένα άνθρωπο που του αρέσει πολύ η μπύρα. Σε γενικές γραμμές δε μου αρέσουν όλες οι ποικιλίες αλλά όταν πάω σε μπυραρίες θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω. Πρόσφατα ανακάλυψα μία εφαρμογή η οποία είναι ότι πρέπει για τους χρήστες μπύρας. To όνομα αυτής Untappd και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα social network για αυτούς που αγαπούν την μπύρα.

Διάβασε επίσης: Μείωσε το μέγεθος των φωτογραφιών σου με το Cram 

Κάνε log in μέσω facebook ή δημιούργησε ένα νέο προφίλ. Εδώ να σημειώσω πως για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή θα πρέπει να είσαι ενήλικος. Στην αρχική σου σελίδα τώρα θα τσεκάρεις τι πίνουν οι φίλοι σου, αλλά και άλλοι χρήστες είτε σε παγκόσμιο επίπεδο είτε σε κοντινές τοποθεσίες.  (ευκαιρίες για γνωριμίες μυρίζομαι)

Όπως σε όλα τα social media, μπορείς να κάνεις toast πάνω σε κάποιο chek in, σχόλιο, να ελέγξεις επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους δείκτες ΑΒV IBU της συγκεκριμένης μπύρας αλλά και να δεις για το τι είδος πρόκειται, Lager-Pale, Cider, Blonde Ale κτλ.  Εννοείται πως και εδώ μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία με την μπύρα σου και να την μοιραστείς σε Twitter, Facebook και Foursquare.

Στο 2ο εικονίδιο μπορείς να βρεις τις πιο υπέροχες μπύρες κοντά σου, ποιες  έχουν την μεγαλύτερη βαθμολογία από τους χρήστες του untappd, να δεις ποιες είναι trending αλλά και να βρεις τα κοντινά σου μπαρ και μπυραρίες.

Untappd

Από το 4ο εικονίδιο μπορείς να μεταβείς στο προφίλ σου όπου μπορείς να δεις την λίστα με τις μπύρες σου. Δημιούργησε μια λίστα επιθυμιών με αυτές που θες να δοκιμάσεις στο μέλλον και ξεκλείδωσε έτσι μια ποικιλία από κονκάρδες από την δοκιμή διαφορετικών ειδών και επίσκεψης νέων τοποθεσιών.

Untappd

Κάτι που βρήκα ενδιαφέρον είναι το τελευταίο εικονίδιο όπου μαθαίνεις διάφορα νέα γύρω από τον κόσμο της μπύρας.  Έκτος από αυτό, από εδώ θα βλέπεις και τις ενημερώσεις σου.

Untappd

 

Είσαι beer lover; Τότε το Untappd είναι ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από το κινητό σου!

Ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση είναι αυτός της λίστας με τα μαγαζιά και τις μπυραρίες που βρίσκεις στον χάρτη, είναι πολύ λίγα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως σε αυτό τον τομέα υστερούμε λίγο σαν χώρα, καθώς εμένα προσωπικά μόνο 3 μπυραρίες μου έρχονται στο μυαλό. Εσένα;

Με το untappd θα γίνεις ο Νο1 cerevisaphile (aka.γνώστης μπύρας!). Εις το επανιδείν λοιπόν και όπως λέει και το ρητό Enjoy responsibly!

Google Play:

Untappd - Discover BeerUntappd Social FreeDownload

App Store:

icon
Untappd - Discover BeerUntappd, IncFood & DrinkFreeDownload

Windows Phone:

 
Μέγεθος Varies with device
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση Varies with device
 

 

 

6.9 10

Taste App

Untappd – Discover Beer

15
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις7.0
χρησιμότητα7.0
αποτελεσματικότητα7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 14 Βαθμολογίες ) 7.1

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.