Το Ultraflow αποτελεί ένα από τα πιο design-άτα παιχνίδια που μπορείς να βρεις και περιέχει 11 επίπεδα με σύνολο 99 πίστες.

Διάβασε επίσης: Ποιο είναι το καλύτερο smartphone του 2015 [Ψηφοφορία] 

Ο στόχος είναι απλός, αρκεί μόνο να τοποθετήσεις το στρογγυλό σου κύκλο μέσα σε έναν άλλο πιο μεγάλο. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι καθόλου. Τις περισσότερες αρχικές πίστες θα τις βρεις πολύ βατές καθώς είναι ένας τρόπος να σε βάλουν στην ιδέα του παιχνιδιού καθώς δεν υπάρχει κάποιο tutorial ή κάποια αρχική παρουσίαση για τον τρόπο που λειτουργεί η εφαρμογή.

Η τοποθέτηση του κύκλου τώρα γίνεται μέσω αλληλεπιδράσεων με άλλες επιφάνειες, είτε με πολύγωνα, είτε με κύκλους είτε με κάτι άλλο. Ακόμη σε κάποιες πίστες θα πρέπει να υπολογίσεις τον χρόνο που ανοίγουν οι “δρόμοι” έτσι ώστε να περάσει από μέσα τους ο κύκλος σου. Προσοχή όμως καθώς υπάρχει μέγιστος αριθμός συγκρούσεων/αλληλεπιδράσεων, τον οποίο εάν τον υπερβείς χάνεις και διαλύεται ο κύκλος σου.

Κάθε φορά που αποτυγχάνεις, συνεχίζεις τις προσπάθειες σου μέχρι να επιτύχεις καθώς δεν υπάρχει κάποιο λυτάρι διαθέσιμο. Σε περίπτωση που ενώ έχεις επιλέξει το σημείο στο οποίο θα κινηθεί ο κύκλος σου αλλά το μετανιώσεις, πατώντας 2 φορές πάνω στην οθόνη, έχεις την δυνατότητα να κάνεις Restart.

Βέβαια, σε περίπτωση που βρεθείς σε μία πίστα όπου έχεις προσπαθήσει πολλές φορές να την περάσεις αλλά οι προσπάθειές σου κατέληξαν στο κενό, μπορείς πηγαίνοντας από το αρχικό μενού να πατήσεις στην επιλογή LOAD. Εκεί λοιπόν πατώντας το κουμπί κάτω αριστερά που μοιάζει με το κουμπί rewind μπορείς να παραλείψεις κάποια επίπεδα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός όμως αυτή η επιλογή καθώς έχεις μόνο 3 τέτοια PASS. Επιπλέον και η ίδια η εφαρμογή εάν έχεις προσπαθήσει ένα επίπεδο πολλές φορές σε βοηθάει δείχνοντας σου την αρχή της σωστής πορείας που πρέπει να ακολουθήσεις.

ULTRAFLOW

Από το κεντρικό μενού έχεις την δυνατότητα να μεταβείς στις ρυθμίσεις και στα στατιστικά σου πατώντας το κουμπί πάνω αριστερά.

Με το Ultraflow βλέπεις κύκλους!

Κλείνοντας στα θετικά του Ultraflow βάζω το περιβάλλον της εφαρμογής καθώς είναι πολύ όμορφα στημένο όπως καθώς και το γεγονός ότι σου δημιουργεί ένα βαθμό προβληματισμού. Στα αρνητικά ανήκει το γεγονός ότι αποτελείται από λίγες πίστες, ευελπιστώ πως κάποια στιγμή θα προστεθούν και άλλες.

Google Play

ULTRAFLOWUltrateam Puzzle FreeDownload

 

App Store

icon
ULTRAFLOWULTRATEAMGamesFreeDownload

Windows Phone Store

 
Μέγεθος 24M
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 2.9.6
 

 

8.0 10

Hot App

ULTRAFLOW

11
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.5
διασκεδαση8.0
θα το παιζαμε ξανα8.0
time killing8.0
ευκολια στη χρηση8.5
μπαταρια8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 10 Βαθμολογίες ) 8.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.