two dotsΤο Two dots είναι ένα puzzle game σαν όλα τ’ άλλα ή μήπως όχι;
Σίγουρα όχι καθώς θα σας κρατήσει απασχολημένους όσο πρέπει και θα αναδείξει την οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητα σας. Ο σχεδιασμός του Two Dots είναι κυριολεκτικά μινιμαλιστικός, σε αντίθεση με το gameplay του που είναι αρκετά μεγάλο με 135 προκλητικά επίπεδα για να περάσετε. Το concept του παιχνιδιού είναι η σύνδεση τελειών(dots) ίδιου χρώματος η οποία μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο, εκτός από διαγώνια. Με το που ξεκινάτε το Two Dots σας παρέχει ένα γρήγορο tutorial στο οποίο εξηγεί το παιχνίδι και σας δίνει μερικά tips για να σας βοηθήσει. Σε κάθε επίπεδο έχετε να ολοκληρώσετε ένα στόχο, ο οποίος είναι να συνδέσετε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό τελειών για κάθε χρώμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων,δεν έχει σημασία ο χρόνος οπότε σκεφτείτε καλά πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση σας.

Δείτε επίσης: Σας αρέσει το tetris και οι αριθμοί; Αν ναι, τότε το Drop7 είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα αφιερώσετε πολλές ώρες.

Τας πρώτα επίπεδα είναι σχετικά εύκολα και σκοπό έχουν να σας βάλουν στο κόλπο, αλλά όσο προχωράτε θα δείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται όλο και πιο προκλητικά. Λόγου χάρη θα έχετε πολλά χρώματα και λίγες κινήσεις ή θα υπάρχουν εμπόδια που θα δυσκολεύουν την ολοκλήρωση του στόχου σας, άλλες φορές το puzzle θα είναι 5 επί 4 και άλλες 6 επί 7.
Συμβουλή: Αν το επίπεδο έχει μεγάλες απαιτήσεις και λίγες κινήσεις προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τετράγωνες συνδέσεις καθώς έτσι εξαφανίζονται όλες οι τελείες του ίδιου χρώματος. Όταν σχηματίζετε μεγάλα τετράγωνα που στο εσωτερικό τους έχουν παγιδέψει τελείες άλλου χρώματος τότε σχηματίζετε βόμβα η οποία εξαφανίζει και γειτονικές τελείες.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε τον στόχο του επιπέδου χάνετε μια καρδία(ζωή) από τις 5 που έχετε σύνολο και σε περίπτωση που τις χάσετε όλες πρέπει να περιμένετε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να ξαναγεμίσει τουλάχιστον μία και να ξαναπαίξετε. Το παιχνίδι με ειδοποίηση σας ενημερώνει όταν γεμίσουν και οι πέντε καρδιές. Από την άλλη όταν ολοκληρώσετε το επίπεδο και ανάλογα με το πόσες κινήσεις χρησιμοποιήσατε και με το αν σχηματίσατε τετράγωνα βαθμολογήστε με αστεράκια και σκορ και ανταμείβεστε με δωράκια για τα επόμενα επίπεδα.  Two-Dots
Το μενού είναι λιτό και απέριττο αλλά με μια πολυχρωμία που μένει στο μάτι, και καθώς προχωράτε επίπεδα και συμπληρώνετε την γραμμή του αλλάζει το background αλλά και η θεματολογία στις πίστες, λόγου χάρη στην αρχή έχετε background ένα κατάστρωμα και σε αρκετές πίστες υπάρχουν μαύρες τελείες με μια άγκυρα πάνω.

Το Two Dots θα απαιτήσει από εσάς συγκέντρωση και παρατηρητικότητα για να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και με την σωστή σειρά.

Πολλές φορές θα γίνει δύσκολο, για αυτό και οι developers έχουν προνοήσει και έχετε κουτιά βοηθείας όπου σας βοηθάνε με τα χρώματα και τις διατάξεις.Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε και λίγο πιο γρήγορα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε καρδιές και βοήθειες με μικρό αντίτιμο.Επίσης μπορείτε να προκαλέσετε και φίλους σας μέσω Facebook για το ποιος θα επιτύχει μεγαλύτερο σκορ. Μπορεί να μην είναι το arcade game που θα κολλήσετε αλλά σίγουρα το Two Dots θα είναι εκεί είτε για να σας προκαλεί με τα puzzle του είτε για όταν βαριέστε στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη σχολή!

 

Android

Two DotsPlayDots Puzzle FreeDownload

 

iOS

icon
Two DotsPlaydots, Inc.GamesFreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 08-11-2014
AndroidTested: 1.7.0
46.0 mbNow: 1.8.5
8.4 10

Taste App

Two Dots

Το Two Dots θα απαιτήσει από εσάς συγκέντρωση και παρατηρητικότητα για να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και με την σωστή σειρά.

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις9.0
Διασκέδαση8.0
Θα το παίζαμε ξανα7.0
Time Killing 9.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Φιλική προς την οικογένεια8.5
Μπαταρία8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!