Η εφαρμογή μουσικής, Tuner – gStrings είναι αρκετά χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να κουρδίσουν τα μουσικά όργανά τους και δεν μπορούν να το κάνουν ή δυσκολεύονται. Ένα πολύχρωμο κουρδιστήρι με πολλά διαφορετικά χρώματα μπορεί να βρεθεί στο κινητό σας.

Δείτε επίσης: Ο Εκατομμυριούχος διαθέτει 2700 ερωτήσεις όποτε αργεί να εξαντληθεί στο κομμάτι διασκέδασης.

gstringsΈχει εφαρμογές σε πολλά όργανα όπως σε κιθάρα, γιουκαλίλι, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, μπάσο, πιάνο, πνευστά. Το βασικό μέρος της οθόνης καλύπτεται από ένα μετρόφωνο το οποίο ανάλογα με τον ήχο που δέχεται το κινητό εμφανίζει και την κατάλληλη ένδειξη Hz που σημειώθηκε. Όταν η βελόνα βρίσκεται ανάμεσα στα μεσαία όρια εκεί που υπάρχουν οι τρεις σημειωμένες με χρώμα τελείες τότε το όργανο είναι σχεδόν κουρδισμένο. Όταν η βελόνα είναι αριστερά από τα όρια τότε πρέπει να κουρδίσεις το όργανο ενώ το αντίθετο να είναι από τα δεξιά.

Η εφαρμογή Tuner – gStrings είναι σημαντική και αναπόσπαστη για κάθε μουσικό.

Επάνω από την βελόνα εμφανίζονται οι νότες που σημειώνονται. Εκεί μπορείς να επιλέξεις ποια νότα θες να έχεις και έπειτα να παίξεις την αντίστοιχη στο όργανο για να δεις αν είναι κουρδισμένο .Κάτω από την βελόνα υπάρχουν τρεις ενδείξεις. Κάτω αριστερά μπορείς να ακούσεις την αρμονία της νότας που έχεις επιλέξεις, κάτω δεξιά έχει το αυτόματο κούρδισμα όπου παίζεις το όργανο και εμφανίζονται οι νότες που παίζεις και στη μέση έχεις την δυνατότητα να κλειδώσεις σε μια νότα και να κουρδίσεις την αντίστοιχη νότα στο όργανο σου. Το app, Tuner – gStrings έχει πολλές ρυθμίσεις όπως Microphone Sensivity, η επιλογή της οκτάδας που θα ακούγεται η αρμονία της νότας. Ακόμη μπορείς να επιλέξεις το όνομα των νότων όπως χρησιμοποιούνται στην Αμερική η στην Ευρώπη η στην κεντρική Ευρώπη κ.α. Πρόκειται για μια πολύ πρακτική εφαρμογή που θα σας λύσει τα χεριά.

 

Tuner - gStrings Freecohortor.org Tools FreeDownload
Tuner - gStringscohortor.org Tools £2.99Download

Ένα άρθρο από τον

 Μάνο Μητσόπουλο

Facebook

v1.0.15 {Android}

6.4 10

Taste App

Tuner – gStrings

Η εφαρμογή Tuner - gStrings είναι σημαντική και αναπόσπαστη για κάθε μουσικό.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις1.0
Χρησιμότητα 6.5
Αποτελεσματικότητα 9.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος