To TripTrap πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου πρέπει να βοηθήσεις το γλυκύτατο ποντικάκι τον Ched να φάει καθώς το ψυγείο του είναι άδειο. Καθώς λοιπόν βγαίνει από την κρυψώνα του, και ψάχνει κάτι να φάει βλέπει τι άλλο; μα φυσικά την αγαπημένη του τροφή, το κίτρινο τυρί.

Δείτε επίσης:Βρες ποιος είναι δίπλα σου με την ελληνική εφαρμογή Winks

Το παιχνίδι περιέχει 5 διαφορετικά δωμάτια: την κουζίνα, το σαλόνι, το δωμάτιο γυμναστικής, το γκαράζ και το δωμάτιο παιχνιδιού.

Για να ξεκινήσεις κάθε πίστα πατάς πάνω στην οθόνη για να αρχίσει το ποντίκι να κινείται(σιγανό περπάτημα ή τρέξιμο). Ο στόχος σου είναι να φας όλα τα τυριά, γι’ αυτό κατεβαίνεις ή ανεβαίνεις στα ράφια για να φας τα τυριά που υπάρχουν σε αυτά. Να είσαι προσεχτικός διότι εάν φτάσεις στην πόρτα και δεν έχεις μαζέψει τα τυράκια τερματίζεις την πίστα και το ποντικάκι μένει νηστικό. Δεν μπορείς πάντοτε να αλλάξεις την φορά με την οποία κινείσαι γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή μερικές φορές μέχρι να αλλάξεις ράφι. Κάθε φορά που επισκέπτεσαι κάθε επίπεδο ξεκλειδώνει το επόμενο, χωρίς απαραίτητα να μαζέψεις τα τυριά.

TripTrap

Εννοείται πως υπάρχουν παγίδες στο παιχνίδι. Στο 1ο δωμάτιο να δείξεις προσοχή στις ποντικοπαγίδες στις οποίες αν πέσεις πάνω, χάνεις. Το βασικό σου πρόβλημα στο σαλόνι τώρα είναι το ότι σε κυνηγάνε οι γάτες του σπιτιού και πρέπει να βιαστείς να φας καθώς υπάρχει χρόνος και αν δεν προλάβεις η τροφή σου χαλάει. Στο δωμάτιο εκγύμνασης, πρέπει να προλάβεις να φτάσεις εκεί που θες πηγαίνοντας κόντρα στους διαδρόμους οι οποίοι είναι σαν διάδρομοι γυμναστικής που είτε σε καθυστερούν είτε σε επιταχύνουν έχοντας παράλληλα το νου σου και στα γατάκια του σπιτιού που σε κυνηγούν σε ένα ακόμη δωμάτιο. Στο γκαράζ απέφυγε τα ηλεκτροφόρα αγγεία, τις γάτες αλλά και τις ποντικοπαγίδες για να επιζήσεις. Tέλος στο δωμάτιο παιχνιδιού υπάρχουν οι πράσινες, οι μωβ και οι κόκκινες οθόνες στις οποίες μπαινοβγαίνεις, όπως και οι γάτες που εξακολουθούν να σε δυσκολεύουν για να μπορέσεις έτσι να ολοκληρώσεις τον στόχο σου έχοντας να αντιμετωπίσεις αρκετές φορές έχεις κι τον χρόνο που με μετράει αντίστροφα για τα τυριά.

TripTrap

Για να ανοίξεις τα κλειδωμένα δωμάτια χρειάζεται να έχεις μαζέψει ένα συγκεκριμένο αριθμό τυριών: 40 τυριά για να ανοίξεις το σαλόνι, 80 για το δωμάτιο γυμναστικής, 120 για το γκαράζ και 160 για το δωμάτιο παιχνιδιών.

TripTrap

Στο το πάνω αριστερό μέρος υπάρχει το κράνος το οποίο το φοράς για να σε σώσει από ένα λάθος που θα κάνεις.

Όταν ολοκληρώσεις το casual κομμάτι κάθε επιπέδων ανοίγει και το Puzzle Mode όπου ξανακάνεις τις ίδιες πίστες αλλά σε περιορίζει ο μέγιστος αριθμός Jumps. (πηδημάτων)

Tο TripTrap αποτελεί ένα νόστιμο Puzzle για όλες τις ηλικίες!

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία προσεγμένη εφαρμογή με ωραία γραφικά αυτό αλλά αυτό που θα ήθελα είναι η προσθήκη περισσοτέρων δωματίων κάτι που αναμένεται σύντομα! Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορέσεις να παίξεις οπότε για να αποφύγεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις μην παίζεις με ανοιχτά δεδομένα. Αυτά από εμένα, σας εύχομαι καλή διασκέδαση!

Google Play

TripTrapDuello Games Puzzle FreeDownload

App Store

 

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 
7.6 10

Ηot App

TripTrap

13
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.0
Διασκέδαση7.0
Γραφικά και Ήχος8.5
Gameplay8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 12 Βαθμολογίες ) 7.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.