Εάν μετακινήστε με συγκοινωνίες σίγουρα σας έχει τύχει, μετά από μια κουραστική μέρα, να επιβιβαστείτε σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, να βρείτε μια αναπαυτική θέση και να νιώσετε τα μάτια σας να κλείνουν σιγά σιγά. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας πάρει ο ύπνος και καταλήξετε να σας ξυπνάει ο οδηγός στο τέλος της διαδρομής. Ετοιμαστείτε για ξέγνοιαστους ύπνους χάρη στο TripSleep.

Η εφαρμογή υπόσχεται να σας ξυπνήσει έγκαιρα ώστε να μην χάσετε τον προορισμό σας και να μπορέσετε κοιμηθείτε άφοβα στη διαδρομή. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε τον προορισμό σας και το πόσα μέτρα πριν απ’ αυτόν θέλετε να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το TripSleep αναλαμβάνει να “επιβλέπει”, μέσω του GPS του κινητού σας, το που βρίσκεστε κι όταν φτάνετε να σας ξυπνήσει για να προλάβετε τη στάση σας. Επίσης, αν μετακινήστε με μετρό, όπου το GPS δεν λειτουργεί, το TripSleep έχει ειδική λειτουργία για το μετρό της Αθήνας, όπου απλά επιλέγετε την αφετηρία και τον προορισμό σας και αφήνετε τα υπόλοιπα στην εφαρμογή.

TripSleep

Εσύ κοιμήσου και το TripSleep δουλεύει!

TripSleep

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και απαιτεί ελάχιστο χρόνο για να τεθεί σε λειτουργία, χάρη στην απλότητα της ιδέας αλλά και την άριστη υλοποίηση του app. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέσα μεταφοράς, από λεωφορείο μέχρι και πλοίο, χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια βήματα (εκτός του μετρό όπου λειτουργεί χωρίς GPS). Επίσης, από άποψη εμφάνισης είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, με μινιμαλιστικό στυλ και έμφαση κυρίως στη λειτουργικότητα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για Android και για iOS.

Συνοψίζοντας, το TripSleep είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία έχει υλοποιηθεί πολύ όμορφα. Κάθε επίδοξος ταξιδιώτης αλλά κυρίως κάθε επίδοξος υπναράς σίγουρα θα τη βρει πολύ χρήσιμη και θα απολαύσει την ξεγνοιασιά που προσφέρει. Τι περιμένετε λοιπόν; Κατεβάστε και κοιμηθείτε άφοβα!

 

Με στόχο την δημιουργία λύσεων για προβλήματα της καθημερινότητας, 5 νέα παιδιά ξεκίνησαν ένα ταξίδι που θα τους επιφύλασσε πολλές διακρίσεις, με πρώτο σταθμό το TripSleep.

Η ομάδα του Tripsleep αποτελείται από τον ιδρυτή του, Γιάννη Μπάτα, πρωτοετή φοιτητή του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με πάθος για startups και mobile εφαρμογές.

Τον Κωνσταντίνο Ρέππα, Android developer του Tripsleep και πληροφορικό του τμήματος Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Τον Γιάννη Καζαντζή, υπεύθυνο marketing των δημοσίων σχέσεων και παράλληλα σπουδαστή του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στο A.ΤΕΙ Αθηνών.

Τον Γιώργο Μπούμη, IOS developer και απόφοιτο του τμήματος Πληροφορικής και έχοντας στο δυναμικό του ένα μεταπτυχιακό στο Παρίσι και μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής.

Τέλος, την designer του Tripsleep, Ειρήνη Καστή και απόφοιτη του τμήματος Βιομηχανικού σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Google Play

TripSleepKonstantinos Reppas - Software Engineer Maps & Navigation FreeDownload

App Store

icon
TripsleepGeorgios BoumisTravelFreeDownload

 
Μέγεθος 6.6M
Λήψεις 1,000 - 5,000
Έκδοση 1.2
 

8.3 10

TripSleep

TripSleep

35
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.5
ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ8.0
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 34 Βαθμολογίες ) 8.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.