Σας αρέσουν τα arcade games; Αν ναι, τότε το Top Tank είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κατεβάσετε γιατί συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του είδους παιχνιδιών με τα πλεονεκτήματα των οθονών αφής.

Δείτε επίσης: Το InstaStitch είναι μία εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να φτιάξουμε όμορφα κολάζ από τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει

top-tankΤο θέμα του παιχνιδιού είναι πραγματικά πολύ απλό. Χειρίζεστε ένα tank το οποίο πολεμάει απέναντι σε έναν ολόκληρο στρατό. Όσο μεγαλύτερη απόσταση καταφέρετε να διανύσετε τόσο το καλύτερο για την βαθμολογία σας. Το πιο θετικό στοιχείο του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι σίγουρα ο χειρισμός του. Πατώντας παρατεταμένα αλλάζουμε τη γωνία στόχευσης και απελευθερώνοντας, εκτοξεύουμε το βλήμα. Πολλές φορές θα χρειαστεί να φέρουμε το κανόνι σε σχεδόν κάθετη θέση γιατί πρέπει να διαλύσουμε ακόμα και αεροπλάνα που μας επιτίθενται από αέρος.

Το Top Tank το βρίσκουμε στην τιμή των 0.89€ αλλά το θετικό είναι πως δεν έχει επιπλέον αγορές εντός της εφαρμογής. Υπάρχει σύνδεση με το Game Center ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε το σκορ σας με τις επιδόσεις φίλων ή ακόμα και αγνώστων από όλο τον κόσμο. Κάποιοι τύποι έχουν κάνει πραγματικά εξωπραγματικά ρεκόρ που δεν κατάφερα να προσεγγίσω. Επίσης, υπάρχουν στατιστικά στοιχεία με τις καλύτερες αλλά και τις συνολικές σου επιδόσεις(πόσο χρόνο έχεις παίξει, πόσα άρματα έχεις διαλύσει, αποστάσεις, σερί επιτυχημένων βολών κτλ) ενώ ακόμα υπάρχουν και 11 achievements (κατορθώματα) που μόνο αν είσαι εξαιρετικός παίχτης θα ολοκληρώσεις.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σου δίνονται κάποιες βοήθειες με όπλα που έχουν παραπάνω δυνατότητες. Πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις σωστά για να μπορείς να προχωρήσεις. Θα έρθουν στιγμές που θα έχεις 3 τανκς σε απόσταση βολής και 2 αεροπλάνα να πετάνε από πάνω σου με όχι και τόσο φιλικές προθέσεις.

Στο Top Tank ανοίξτε δρόμο μέσα σε μία εμπόλεμη ζώνη με φόντο ένα Retro περιβάλλον. Ακούγεται πρόκληση;

Σε γενικές γραμμές το Top Tank είναι ένα καλό παιχνίδι. Τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλύτερα αλλά αυτό εξισορροπείται από τον πολύ απλό χειρισμό. Τέλος, καλό θα ήταν να προστεθούν επιπλέον πίστες και να βελτιωθεί η μουσική(συνήθως την έκλεινα και άφηνα μόνο τα εφέ γιατί ήταν κάπως κουραστική).

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
Top TankFun Fetched, LLCGamesFreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 25-11-2014
iOSTested: 1.0.2
14.6 mbNow: 1.0.2
7.9 10

Taste App

Top Tank

Τα 8bit παιχνίδια είναι πολύ της μόδα και το Top Tank το εκμεταλλεύεται!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος