Όποιος είπε πως το μέγεθος έχει σημασία μάλλον δεν είχε γνωρίσει τους Tiny Troopers. Η μικρή και θαυματουργή ομάδα στρατιωτών επιστρέφει για ατελείωτες μάχες και καταστροφές!

Δείτε επίσης: Παίξτε το παιχνίδι του μεγαλύτερου Youtuber στην Ελλάδα 2J

Tiny Troopers

Στο Tiny Troopers 2, χειρίζεστε μια μικρή ομάδα στρατιωτών των οποίων τα κεφάλια φαίνονται υπερβολικά μικρά για το σώμα τους, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει απ’ τον να καταστρέφουν ό,τι βρεθεί στο δρόμο τους. Ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών στρατηγικής πραγματικού χρόνου (Real Time Strategy) όμως καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα προσιτό ακόμα και στους πιο casual παίχτες λόγω του ανάλαφρου στυλ και του εύκολου χειρισμού του.

Real Time Strategy στο Tiny Troopers 2

Το μόνο που χρειάζεται για να δώσετε εντολές στην ομάδα σας είναι ένα πάτημα. Με ένα πάτημα σε κάποια περιοχή της πίστας ή πάνω σε κάποιον εχθρό, διατάζετε τους στρατιώτες σας να πάνε προς τα εκεί  ή αντίστοιχα να επιτεθούν. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο εξειδικευμένα όπλα όπως ρουκέτες και χειροβομβίδες, που βρίσκετε σε διάφορα σημεία κάθε πίστας, απλά πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο και σέρνοντάς το προς τον στόχο σας. Αν και ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος, μπορεί να φανεί ελλιπής στους πιο προχωρημένους παίκτες αφού δεν επιτρέπει πιο στρατηγικές κινήσεις ή τον έλεγχο κάθε στρατιώτη ξεχωριστά.

Tiny Troopers

Το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε πίστες-αποστολές, άλλες υποχρεωτικές και άλλες προαιρετικές. Κάθε αποστολή έχει διαφορετικούς στόχους, όπως η καταστροφή κάποιου σημαντικού κτηρίου ή η εξολόθρευση των αντίπαλων στρατευμάτων. Προσοχή όμως στους στρατιώτες σας αφού εάν κάποιος πέσει στο πεδίο της μάχης χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα “μετάλλιο”, το οποίο είναι ιδιαίτερα σπάνιο, για να τον επαναφέρετε. Αν δεν έχετε, τότε τον χάνετε για πάντα και παίρνετε έναν καινούριο στρατιώτη για την ομάδα σας ο οποίος όμως θα είναι κατώτερου βαθμού και με λιγότερη εμπειρία.

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, μαζεύετε νομίσματα με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε τους στρατιώτες σας και τον εξοπλισμό ή ακόμα και να ξεκλειδώσετε καινούριους και πιο εξειδικευμένους. Το πλήθος των αναβαθμίσεων θυμίζει παιχνίδια RPG και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού αφού είναι απαραίτητες μιας και το παιχνίδι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Επίσης αν και, όπως στα περισσότερα παιχνίδια, υπάρχουν συναλλαγές έναντι πραγματικών χρημάτων, δεν είναι απαραίτητες και το παιχνίδι μπορεί να είναι διασκεδαστικό χωρίς αυτές. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα αφαίρεσης των διαφημίσεων έναντι ενός μικρού ποσού.

Tiny Troopers

Συνοψίζοντας, το Tiny Troopers είναι ένα παιχνίδι που θα αγαπήσουν οι λάτρεις της δράσης και των εκρήξεων. Συνδυάζοντας καυστικό χιούμορ, “καρτουνίστικα” γραφικά και ατελείωτα πιστολίδια, είναι ο τέλειος τρόπος να σκοτώσεις τον χρόνο σου.

Google Play

Tiny Troopers 2: Special OpsCHILLINGO Action FreeDownload

App Store

icon
Tiny Troopers 2: Special OpsChillingo LtdGamesFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10.000.000 - 50.000.000
Έκδοση 1.3.8
 
7.4 10

Tiny Troopers 2

Tiny Troopers 2

5
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανά7.5
Time killing8.0
Διασκέδαση8.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Μπαταριά6.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 7.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.