Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω το Time Cube με μία φράση μόνο, τότε θα το χαρακτήριζα ως ένα πρωτότυπο παιχνίδι που απαιτεί ο χρήστης να έχει πολύ πολύ καλά αντανακλαστικά.

Δείτε επίσης: Τι είναι το aa; Ένα παιχνίδι αυτοσυγκέντρωσης!

timecubeΠρόκειται για το κλασικό παιχνίδι που ενώ έχει εξαιρετικά εύκολο χειρισμό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις να προχωρήσεις στα επόμενα επίπεδα. Στην οθόνη εμφανίζεται ένας κύβος και δύο κουμπιά: το faster και το slower. Ο κύβος ξεκινάει την πορεία του με μία σταθερή ταχύτητα και πρέπει να αποφύγει τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην πορεία του από τα πλάγια. Η πρωτοτυπία του παιχνιδιού και αυτό που το κάνει ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο, είναι πως ο παίχτης δεν ελέγχει την ταχύτητα του κύβου. Ελέγχει όμως την ταχύτητα των αντικειμένων.

Αν για παράδειγμα βλέπετε ότι ένα αντικείμενο έρχεται γρήγορα πάνω στον κύβο σας, τότε πρέπει να ελαττώσετε την ταχύτητά του ώστε να προλάβει ο κύβος να ξεφύγει. Αντίθετα, υπάρχουν φορές που πρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα ενός αντικειμένου ώστε αυτό να περάσει νωρίτερα από το πιθανό σημείο σύγκρουσης με τον κύβο. Τα αντικείμενα όμως έρχονται διαδοχικά και οι υπολογισμοί γίνονται πραγματικά πολύ δύσκολοι. Ειδικά, αν καταφέρετε να προχωρήσετε επίπεδα, το παιχνίδι θα γίνει πάρα πολύ απαιτητικό.

Αν και το Time Cube λέει πως έχει 30 επίπεδα, στο Game Center οι τρεις πρώτοι έχουν καταφέρει να φτάσουν ως το επίπεδο 22…

H μουσική είναι μυστηριώδης αλλά τα γραφικά χρειάζονται βελτίωση. Υπάρχει υποστήριξη Game Center ενώ εμφανίζονται και αρκετές διαφημίσεις μεταξύ των προσπαθειών. Δεν υπάρχει καμία αγορά εντός της εφαρμογής αν και πιστευω πως θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα να αφαιρέσει κάποιος τις διαφημίσεις έναντι ενός μικρού ποσού. Συμπερασματικά, το Time Cube είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω θα έπρεπε στην αρχή τουλάχιστον να είναι κάπως πιο εύκολο γιατί είναι πιθανό να αποθαρρύνει κάποιον από το να συνεχίσει.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

App Store

icon
TimeCubeMichal SzymerskiGamesFreeDownload

Google Play

TimeCubeMichal Szymerski Arcade FreeDownload

Windows Phone

 

 
Μέγεθος 0 Byte
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 
6.8 10

Taste App

Time Cube

Time Cube: ένα πρωτότυπο παιχνίδι που απαιτεί ο χρήστης να έχει πολύ πολύ καλά αντανακλαστικά.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
Διασκέδαση 6.5
Θα το παίζαμε ξανα 6.0
Time Killing 7.0
Μπαταρία 8.0
Φιλική προς την οικογένεια 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος