Πόσο αντικειμενικός μπορείς να είσαι όταν έχεις αφιερώσει αμέτρητες ώρες σ’ αυτό το “κινέζικο παιχνίδι με τους δράκους που το παίζουν όλοι οι φοιτητές“. Κι όμως ο επίσημος τίτλος του Tichu στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι το προαναφερθέν μακρινάρι. Αν δεν το έχετε παίξει παρακαλώ να μείνετε σε σιγή ασυρμάτου και να μην εκφράζεστε με πικρόχολα σχόλια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζεται με τράπουλα τα έχει όλα! Στρατηγική, σκέψη, τύχη κτλ.

Κατέβασε το παιχνίδι: Jungle Jumping Kid – Μάζεψε καραμέλες

Εδώ έρχεται να κουμπώσει το Tichu Counter, μία android εφαρμογή του Έλληνα προγραμματιστή Πάνου Σοϊλεμέζη, ο οποίος ξέρει καλά το “άθλημα” σύμφωνα με τις πληροφορίες μου. Είναι το απόλυτο gadget για την καταγραφή του σκορ, στατιστικών των παικτών, κρατώντας παράλληλα και ιστορικό του τρέχοντος παιχνιδιού αλλά και όλων των Tichu αναμετρήσεων σας.

Tichu CounterΜε ένα απλό tap πάνω στο ‘Παίκτης 1’ έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το όνομα του παίκτη ακόμα και αν το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Αντίστοιχα και στους υπόλοιπους παίκτες.

Πατώντας παρατεταμένα πάνω σε ένα παιχνίδι μέσα στο ιστορικό Όλων των Παιχνιδιών μπορείτε να το φορτώσετε ξανά, σε περίπτωση που το έχετε αφήσει στη μέση αλλά και να το διαγράψετε. Με την ίδια ενέργεια πάνω σε έναν παίκτη μέσα στα Στατιστικά Παικτών μπορείτε να διαγράψετε τον ίδιο τον παίκτη ή να διαγράψετε μόνο τα στατιστικά του.

Μέσα από τη Πρόοδο του Παιχνιδιού μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του τρέχοντος παιχνιδιού και να διαγράψετε αν χρειαστεί το τελευταίο σκορ. Μην κλέψετε γιατί όπως καταλάβατε αν σας πάρουν χαμπάρι υπάρχει λύση.

Το Tichu Counter είναι ένα απλό app που μπορεί να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια κάθε επίδοξου παίκτη Tichu.

Πραγματικά μετά από 2 το πολύ παιχνίδια είμαι σίγουρος ότι θα θέλετε να αλλάξετε παρτενέρ. Το app αναλαμβάνει τον τυχαίο ανασχηματισμό της παρέας πατώντας Ανακάτεμα Παικτών και σας λύνει τα χέρια.

Θα μου πείτε υπάρχουν αρκετές παρόμοιες εφαρμογές στο Google Play αλλά γιατί να μην στηρίξετε μια Ελληνική Εφαρμογή με καθαρή σχεδίαση και πληθώρα λειτουργιών; Η σχεδίαση όπως μολίς είπα είναι καθαρή αλλά προσωπικά και λίγο αδιάφορη. Με λίγα λόγια θα την ήθελα λίγο πιο ζωντανή από χρώματα.

Χρησιμότατο για τις παρέες που ασχολούνται με το tichu οι υπόλοιποι απλά move on to the next app…

 

Tichu CounterPanagiotis Soilemezis Entertainment FreeDownload

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 5,000 - 10,000
Έκδοση 1.9.3
 

7.6 10

Taste app

Tichu Counter

Είναι MUST για όσους αφιερώνουν άπειρες ώρες στο "άθλημα"

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις5.0
Χρησιμότητα7.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Αποτελεσματικότητα9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!