Τι θα φάμε σήμεραΚάθε μέρα ξεκινάει με την ίδια ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να σας δώσει αυτή η εφαρμογή μαγειρικής με συνταγές από την ιστοσελίδα sintagespareas.gr

Με το που ανοίγετε την εφαρμογή έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με τις διατροφικές σας προτιμήσεις. Αν η συνταγή σας θέλετε να είναι Vegan, χορτοφαγική, νηστίσιμη η αν δεν έχετε πρόβλημα και τρώτε απ’όλα.

Στην συνέχεια πρέπει αν διαλέξετε για τι είδος έχετε όρεξη ανάμεσα στα ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, κρέας, ψαράκι κ.α, καθώς και πόσο χρόνο διαθέτετε. Εδώ οι επιλογές είναι μόνο δύο λιγότερο από 30΄ ή έχετε άπλετο χρόνο. Σειρά έχει τώρα ο τρόπος μαγειρέματος, αφού καλείστε να διαλέξετε που θα φτιάξετε την συνταγή σας, στην κατσαρόλα, στο φούρνο, στα κάρβουνα ή στο τηγάνι;

Με τον κανόνα της εις άτοπο απαγωγής πρέπει να διαλέξετε αν η συνταγή σας θέλετε σίγουρα να έχει κάποιο συστατικό, αν δεν θέλετε με τίποτα να έχει το συγκεκριμένο συστατικό ή αν δεν σας νοιάζει καθόλου! Πολύ χρήσιμο για όταν έχετε καλεσμένους και γνωρίζεται τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους ή αν έχουν κάποια αλλεργία στο φαγητό.

Σε κάθε κατηγορία αναγράφετε σε παρένθεση ο αριθμός των συνταγών, ο οποίος σταδιακά μειώνεται μέχρι να καταλήξετε στην μία συνταγή ή στις τελευταίες τέσσερις για να επιλέξετε! Όταν βρείτε την επιθυμητή συνταγή μπορείτε να την βάλετε στις αγαπημένες συνταγές για να την ξαναβρείτε εύκολα και γρήγορα την επόμενη φορά. Στην συγκεκριμένη λειτουργία αντιμετώπισα πρόβλημα σε δυο συσκευές που δοκίμασα την εφαρμογη (Samsung Galaxy mini,Samsung Galaxy S4).

Οι συνταγές είναι διαθέσιμες μόνο όταν η συσκευή σας έχει σύνδεση στο internet!

Κλείνοντας, η εφαρμογή έχει απλά γραφικά και είναι εύκολη και φιλική στον χρήστη. Στα θετικά η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου συστατικού στην συνταγή, ενώ στα αρνητικά απαραίτητη η σύνδεση στο internet για να είναι διαθέσιμες οι συνταγές!Κατανοώ ότι αν ήταν διαθέσιμες offline θα μεγάλωνε τρομακτικά το μέγεθος της εφαρμογής αλλά θα μου άρεσε τουλάχιστον να ήταν οι αγαπημένες συνταγές.

 

Google Play:

Τι θα φάμε σήμεραSintagespareas.gr Health & Fitness FreeDownload

App Store:

icon
Τι θα φάμε σήμεραKonstantinos KokkorogiannisFood & DrinkFreeDownload
 
Μέγεθος 3.1M
Λήψεις 5,000 - 10,000
Έκδοση 3.0
 
6.5 10

Tasty App

Τι θα φάμε σήμερα

Τι θα φάμε σήμερα; H εφαρμογή μαγειρικής με συνταγές από την ιστοσελίδα sintagespareas.gr

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις6.0
Χρησιμότητα6.5
Αποτελεσματικότητα6.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.