Το ThinkInvisible είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι που μας προτρέπει να σκεφτούμε αόρατα καθώς δεν αρκεί μόνο η γνώση για να παίξεις, αλλά χρειάζεται φαντασία και παρατηρητικότητα!

Δείτε επίσης: Με το Camu μπορείτε να δείτε πως θα φαίνονται οι φωτογραφίες σας φιλτραρισμένες πριν καν τις τραβήξετε

thinkinvisibleΑρχικά, το User Interface της εφαρμογής είναι πολύ καλό και σε προδιαθέτει ότι θα είναι μία αξιόλογη εφαρμογή. Έχει μόνο 2 free (και ένα τρίτο αν κάνετε like στη σελίδα στο facebook) σετ εικόνων στα οποία μπορείτε να δοκιμαστείτε και το κάθε ένα από αυτά τα σετ έχει μέσα 9 εικόνες. Ανοίγοντας μία εικόνα θα πρέπει να μαντέψετε το θέμα που σας παρουσιάζει και να το γράψετε στις παύλες που εμφανίζονται ακριβώς από κάτω. Το δύσκολο είναι ότι δεν εμφανίζεται όλη η εικόνα παρά ένας μικρός κύκλος που είναι μέρος αυτής. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα φανταστείτε!

Κάνοντας κλικ οπουδήποτε στην οθόνη θα εμφανιστούν περιοδικά δύο ακόμα κύκλοι που θα είναι μέρη του θέματος που πρέπει να μαντέψετε. Αν θέλετε και άλλη βοήθεια, πάλι πατώντας στην οθόνη θα εμφανιστούν και γράμματα. Επίσης, μπορείτε να ρωτήσετε τους φίλους σας στο Facebook και στο Twitter για περισσότερη βοήθεια!

Είναι δεδομένο ότι οι λάτρεις της ζωγραφικής, των γραφικών και του γνωστού παιχνιδιού Pictionary θα λατρέψουν το ThinkInvisible!

Το μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι πως ενώ δεν είναι δωρεάν σου δίνει πολύ λίγες πίστες να παίξεις και τις υπόλοιπες πρέπει να τις αγοράσεις. Πιστεύω θα ήταν σωστότερο να είναι περισσότερο περιεχόμενο διαθέσιμο για αυτούς που έχουν αγοράσει την εφαρμογή. Από κει και πέρα όσοι κολλήσουν με το παιχνίδι μπορούν να αγοράσουν και τα υπόλοιπα (εφτά για την ακρίβεια) σετ. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι το ThinkInvisible έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και έχει αναρριχηθεί πολύ ψηλά σε αρκετά App Stores σε όλο τον κόσμο!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

ThinkInvisible - The GamePlanB Labs Puzzle FreeDownload

App Store

icon
ThinkInvisible - The GamePLANB LABS OUGamesFreeDownload

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 10-07-2012
iOSTested: 1.3.2
31.7 mbNow: 1.3.2
7.1 10

Taste App

ThinkInvisible

Είναι δεδομένο ότι οι λάτρεις της ζωγραφικής, των γραφικών και του γνωστού παιχνιδιού Pictionary θα λατρέψουν το ThinkInvisible!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις3.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 7.0
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος