Σε όλους μας έχει συμβεί να δούμε κάτι πολύ ωραίο όπως ένα ιδιαίτερο ρολόι ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά σε μια ταινία και να μας ξυπνήσει η επιθυμία να το αγοράσουμε. Εκτός από αυτό όλοι μας θα θέλαμε να δούμε πιο είναι το ωραίο μέρος που γυρίστηκε η αγαπημένη μας σκηνή από μια ταινία. Σε αυτό το σημείο η εφαρμογή ΤheTake δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει.

Δείτε επίσης: Με το Clips μπορείς να αποθηκεύσεις από κείμενα και links μέχρι animated GIFs

thetakeΑφού λοιπόν εισέρθετε για πρώτη φορά στην εφαρμογή υπάρχει ένα βιντεάκι που σας επεξηγεί την εφαρμογή. Εάν δεν καταλάβετε σας δίνεται η δυνατότητα να το ξαναδείτε.

Αρχικά καθώς βρίσκεσαι στην αρχική οθόνη και κάνεις scroll down εμφανίζονται ταινίες που είναι trending, έχουν δηλαδή την περισσότερη πέραση αυτή την περίοδο. Εάν λοιπόν βρεις κάποιο προϊόν ή τοποθεσία που σου αρέσει το κάνεις Save, αφού πρώτα συνδεθείς είτε μέσω Facebook είτε μέσω email. Εκτός από αυτό μπορείς να το κάνεις Share, μέσω του Airdrop ή μέσω email, να το στείλεις μέσω μηνύματος ή απλά να το αποθηκεύσεις σαν εικόνα, να προσθέσεις την εικόνα αυτή στην λίστα σου, να την αντιγράψεις ή να την εκτυπώσεις κ.α.

Εάν τώρα θες να αγοράσεις ένα προϊόν αλλά δεν είναι το ακριβές αντίγραφο της ταινίας αλλά ένα κοντινό σε αυτή, μπορείς να πατήσεις στην επιλογή Get it, στην συνέχεια να το αποθηκεύσεις και θα ενημερωθείς όταν βρεθεί το ακριβές αντίγραφο.

Αφού λοιπόν επιλέξεις κάτι που θες να αγοράσεις τότε η εφαρμογή σε στέλνει στο αντίστοιχο site για να ολοκληρώσεις την αγορά σου. Επιπλέον να σημειώσω πως όταν βρίσκεσαι σε ένα προϊόν μιας ταινίας, κάνοντας scroll down σου εμφανίζονται περισσότερα προϊόντα σχετικά με την ταινία.

Επίσης να προσθέσω ότι εάν μια ταινία, της οποίας εμφανίζονται κάποια προϊόντα, δεν την έχετε δει σας δίνεται η δυνατότητα να την δείτε μέσω iTunes ή amazon, επιλέγοντας την επιλογή watch movie πάνω δεξιά. Εάν τώρα θέλετε να ψάξετε κάποια συγκεκριμένη ταινία η κάποιον ηθοποιό μπορείτε να το κάνετε πατώντας το δεύτερο κουμπί από αριστερά στο κάτω μέρος της οθόνης.

Όπως σας έχω ήδη αναφέρει η εφαρμογή περιέχει κάποιες τοποθεσίες που γυρίστηκαν αρκετές σκηνές από ταινίες και τις βρίσκεις πατώντας πάνω στο 2ο από αριστερά εικονίδιο στην αρχική οθόνη. Επιλέγοντας λοιπόν μία τοποθεσία που είναι σημειωμένη πάνω στον χάρτη σου εμφανίζει τον τίτλο της ταινίας, μία μικρή περιγραφή καθώς και προϊόντα που θα ήθελες πιθανόν να αγοράσεις.

Τέλος υπάρχει η επιλογή να βρεις κάποιο προϊόν σύμφωνα με τη ταινία που βλέπεις στη τηλεόρασή σου, το laptop αλλά σε μια άλλη mobile συσκευή. Απλά ανοίγεις την εφαρμογή και πατάς το κεντρικό κουμπί, σαν να shazam-άρεις ένα πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσπάθησα με 5 διαφορετικές γνωστές ταινίες τις οποίες δεν τις έβρισκε παρόλο το ότι ανήκαν στις ‘Supported Movies’. Σε αυτό το σημείο η εφαρμογή λίγο χωλαίνει.

Με την εφαρμογή ΤheTake έχεις τις καλύτερες και οσκαρικές γκαρνταρόμπες στο τσεπάκι σου

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή, η οποία όμως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης καθώς πολλά από τα προϊόντα που περιέχει είναι μόνο παρόμοια και όχι τα κανονικά. Ελπίζω σε επόμενα updates να βελτιωθεί.

 

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

icon
TheTake - Movie & TV Fashion, Shop Exact Products, Identify Filming LocationsPainted Dog, Inc.EntertainmentFreeDownload

 
Μέγεθος 69.1 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.2
 
6.8 10

Taste App

TheTake

Με την εφαρμογή ΤheTake έχεις τις καλύτερες και οσκαρικές γκαρνταρόμπες στο τσεπάκι σου.

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις5.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 6.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.

  • Πετρούλα Φιλίππου

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ… ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ…