Το παιχνίδι είναι απλό, αλλά με μια αναπόφευκτη πολυπλοκότητα! Δεν έχω πρόθεση να σας ταράξω αλλά αυτός ο συνδυασμός είναι εξοργιστικός. Βασικά, ο στόχος είναι να πάτε από Een το σημείο Α στο σημείο Β με τη χρήση του δακτύλου σας. Στη συνέχεια, όσο ανεβαίνουμε επίπεδα, ανεβαίνει και η δυσκολία. Δηλαδή θα πρέπει να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β, αποφεύγοντας τα μεταξύ τους εμπόδια. Θα μου πείτε ότι ακόμα δεν έχετε εντοπίσει πού τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Τα εμπόδια μόλις ακουμπήσετε το wholesale NFL jerseys δάκτυλό σας στην οθόνη γίνονται αόρατα και έτσι έρχεται η ώρα που Questions θα πρέπει να δοκιμαστεί η μνήμη και η ακρίβεια σας. Δύο στοιχεία που είναι αναγκαία για грудки να εξελιχθεί το παιχνίδι.

The-Impossible-Line

Το περιβάλλον της εφαρμογής θυμίζει μαυροπίνακα με γραφικά που δεν κουράζουν και δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική.

Δεν μου αρέσει να wholesale NFL jerseys κάνω παράπονα συνέχεια για τις διαφημίσεις, τη στιγμή που πιστεύω ότι και οι developers έχουν δικαίωμα στο κέρδος, πόσο μάλλον όταν παρέχουν στους χρήστες wholesale NFL jerseys δωρεάν εφαρμογές, αλλά στο The Impossible Line το κακό έχει παραγίνει. Γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τη διασκέδαση. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη βροχή των διαφημίσεων θα πρέπει να πληρώσετε 1,79 ευρώ! Μόνο αν έχετε μεγάλη ψυχραιμία θα καταφέρετε να κρατήσετε το πορτοφόλι σας ανέγγιχτο.

Φανταστικές πινελιές αποτελούν:

  • Το replay Logo κάθε προσπάθειας
  • Οι διαθέσιμες βοήθειες(Miners Hat, Reveal)
  • Το ραντάρ ανίχνευσης εμποδίων

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Item not available.

 

DetailsVersions
GamesRelease: 11-10-2013
AndroidTested: 1.1.1
25 mbNow: 2.0.4.17


8.4 10

Taste App

The Impossible Line

Μερικές φορές όντως είναι αδύνατο να φτάσεις στο τέλος της διαδρομής

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις7.0
Διασκέδαση8.5
Θα το παίζαμε ξανά;9.0
Time Killing8.8
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία7.6
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Trew Rew

    Ενδιαφέρον παιχνιδάκι, τώρα το κατέβασα επειδή το είδα εδώ, ελπίζω να δυσκολέψει πολύ…