Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε βρεθεί στην άβολη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς να έχουμε εισιτήριο είτε γιατί δεν είχε το περίπτερο της γειτονίας είτε γιατί βιαζόμασταν πολύ για να πάμε να πάρουμε ένα. Λύση στο πρόβλημα έρχεται να μας δώσει το Tfa tickets και να διευκολύνει τις μετακινήσεις μας με όλα τα αστικά μέσα.

Δείτε επίσης: Το Subway Surfers είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο runner παιχνίδι του App Store


tfa
Με τη νέα αυτή εφαρμογή όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράζετε τα εισιτήρια σας, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές ή να αναζητείτε τα σημεία πώλησής τους. Η φιλική στην χρήση της εφαρμογή, θα αλλάξει τον τρόπο των μετακινήσεων με τα αστικά Μέσα όποιος κι αν είναι ο προορισμός για μια καθημερινή μετακίνηση ή βόλτα στην πόλη.

Η αγορά των εισιτηρίων με το Tfa tickets είναι πραγματικά απλή και γρήγορη. Η διαδικασία ξεκινάει με την «Εγγραφή» και την δημιουργία λογαριασμού(μην ξεχάσετε την επαλήθευση στο email σας) και την προσθήκη μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ώστε να γίνονται οι αγορές σας. Η προσθήκη της κάρτας θα σας ζητηθεί όταν προσπαθήσετε να κάνετε την πρώτη αγορά εισιτηρίου, όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχής επιβεβαίωση του λογαριασμού και της κάρτας είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αγορά. Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε οποιοδήποτε εισιτήριο επιθυμείτε και όσα επιθυμείτε(όριο τα 5 ανά αγορά). Από την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την αγορά σας, τα εισιτήρια θα βρίσκονται στην κατηγορία «Τα εισιτήρια μου» ώστε να μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. Από τη δεύτερη φορά, το μόνο που χρειάζεται για τη διεκπεραίωση όλων των μελλοντικών συναλλαγών είναι η εισαγωγή του κωδικού επιβεβαίωσης (CVV) της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

 Στο Tfa tickets, η αγορά ενός εισιτηρίου δεν σημαίνει και ενεργοποίηση του.

Η ενεργοποίηση του εισιτηρίου είναι σαν την επικύρωση για το χάρτινο εισιτήριο και πρέπει να έχει γίνει πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα. Όταν θα επιλέξετε «Ενεργοποίηση» στο εισιτήριο της επιλογή σας θα ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση 2 λεπτών μέχρι την επικύρωση του εισιτηρίου σας. Για την ενεργοποίηση, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο όπως συμβαίνει για την αγορά.
Στα αρνητικά πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή δεν έχει διαθέσιμες τις μηνιαίες κάρτες για απεριόριστες διαδρομές κάτι που βέβαια ελπίζουμε να υλοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα είναι πλέον ευκολότερες. Με την εφαρμογή TfA tickets, είναι πλέον δυνατή η έκδοση εισιτηρίων σε όλα τα Μέσα με εύκολη αγορά εισιτηρίων, ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση μέσα από το smartphone σας.

 

Android

 

iOS

Item not available.

 v3.00.08 {Android}

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 15-12-2014
AndroidTested: 3.00.08
3.3 mbNow: 3.00.08
8.9 10

Taste App

TfA tickets

Με το Tfa tickets, η μετακίνηση με τα Μ.Μ.Μ πιο εύκολη!

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις9.0
Χρησιμότητα9.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Αποτελεσματικότητα9.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!