Θες να μπεις στον ψηφιακό κόσμο του Texas Holdem; Παίξε πόκερ στο κινητό σου με μία εφαρμογή που προσφέρει ρεαλιστική εμπειρία μόλις καθίσεις στο τραπέζι. Καλοστημένη οπτική απεικόνιση σε ένα περιβάλλον με αρκετές χιλιάδες ενεργούς παίκτες σε παγκόσμια κλίμακα. Η εφαρμογή Texas Holdem Poker δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμαστούν στο πιο δημοφιλές παίγνιο του διαδικτύου με δωρεάν εικονικές μάρκες αφού καθημερινά σας χαρίζει ένα γενναιόδωρο ποσό. Προσκαλέστε τους φίλους σας για ακόμη μεγαλύτερα bonus και διασκεδάστε παρέα.

Κατέβασε την εφαρμογή δωρεάν σε iPhone ή Android συσκευή

Στα θετικά στοιχεία του app είναι το γεγονός ότι οι πιθανότητες φαίνονται να είναι δίκαιες, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια πόκερ, όπου ότι ¨χέρι¨ και να έχεις η κατάληξη πάντα είναι η χειρότερη. Τα ποσά που είναι διαθέσιμα σε δολάρια για να κάνεις το Buy-in βρίσκονται σε φυσιολογική βάση για κάθε τραπέζι. Το στήσιμο του παιχνιδιού αυξάνει κατακόρυφα το engagement καθώς είσαι σε θέση να συμμετέχεις σε live chat κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κερνώντας παράλληλα μπύρες, κοκτέιλ και τεκίλες τους συμπαίκτες σου.

poker table

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 4.6.8
 

Πάρε μέρος σε Sit-n-Go Tournaments με κέρδη που αγγίζουν 4,5 φορές το ποσό της συμμετοχής σου και γίνε ο Cheap Leader καθώς η αναρρίχηση στο παγκόσμιο Leader Boad δεν σταματά ποτέ. Στο προφίλ του παίκτη μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από στατιστικά τη μέχρι τώρα πορεία σας αλλά και να ανεβάσετε φωτογραφία είτε τραβώντας μία νέα είτε επιλέγοντας από το άλμπουμ της συσκευής. Λίγο υπερβολικό το γεγονός ότι ζητάει, ευτυχώς όχι αναγκαστικά, να ενημερώσετε τη τοποθεσία σας.

Το πόκερ στο κινητό δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστικό!

Με πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις το Texas Holdem Poker της GameZone8 αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των κατόχων smartphone για να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι καρτών. Έχετε κάποια εφαρμογή πόκερ να μας προτείνετε για το επόμενο review;

Παίξτε υπεύθυνα, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για απώλεια πραγματικών χρημάτων.

 

8.9 10

Hot App

Texas Holdem Poker – Παίξε πόκερ στο κινητό σου!

4
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις9.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Διασκέδαση9.0
Μπαταρία8.0
Time Killing9.0
Θα το παίζαμε ξανά9.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 3 Βαθμολογίες ) 7.3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!