Το Temple Run: Oz είναι άλλη μια έκδοση του πιο γνωστού Runner παιχνιδιού των ημερών και τα τσακάλια οι προγραμματιστές κατάφεραν να προσθέσουν αρκετό αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο ώστε να αξίζει τα χρήματά του. Ναι ναι, ξέρω, θα μου πείτε γιατί δεν βρήκες ένα πιο φρέσκο παιχνίδι για να γράψεις review και ασχολείσαι με άλλο ένα runner που έχει βγει εδώ και μήνες. Θα σας απαντήσω, είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ο τίτλος άρα αξίζει να αφιερώσω χρόνο.

Στο Temple Run: Oz, παίζετε ως Oscar Diggs(στην αρχή τουλάχιστον), ενώ προσπαθείτε να ξεφύγετε από τους κακούς ιπτάμενους μπαμπουίνους της ταινίας “Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος”.  Όπως και στο Temple Run 2, θα πρέπει με κινήσεις των δαχτύλων σας να πηδήξετε, να στρίψετε και να συρθείτε κάτω από τα εμπόδια που θα βρεθούν στο διάβα σας. Σε αυτό το remake, το τοπίο έχει πλήρως επανασχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με την ταινία και υπάρχουν νέα στοιχεία του παιχνιδιού που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, προκειμένου να επιβιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο στην αρένα. Με άλλα λόγια, δεν κρατάτε στα χέρια σας ένα παλιό παιχνίδι με ένα νέο skin. To Temple Run: Oz χρησιμοποιεί τον ίδιο gameplay πυρήνα με τους προηγούμενους τίτλους, αλλά ενσωματώνει μια αφθονία από νέα στοιχεία για να δώσουν στο παιχνίδι έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Temple-Run-OzΞεκινάτε σε ένα καταπράσινο δάσος και τρέχετε στον δρόμο με τα κίτρινα τούβλα, αλλά θα ταξιδέψετε μέσα από διαφορετικά τοπία, τα οποία έχουν τα δικά τους ξεχωριστά εμπόδια καθώς τρέχετε.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδόσεις του Temple Run, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στους στόχους σας τη συλλογή κερμάτων καθώς τρέχετε. Κέρματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσετε power-ups ή νέους χαρακτήρες. Μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε από την ένταση του παιχνιδιού, η οποία όσο προχωράτε γίνεται εξαντλητική για τα μάτια σας, αποτελεί η είσοδος σας σε έναν bonus χώρος που μπορείτε να μαζέψετε εύκολα μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα κερμάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρπάξετε το αερόστατο που θα βρεθεί μπροστά σας. Προσοχή στα Κρύσταλλα. Δεν είναι κάτι πρωτοποριακό αλλά ένα break χρειάζεται όταν τρέχεις σαν τον Κεντέρη.

Όπως συνηθίζεται σε πολλά παιχνίδια, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε πραγματικά χρήματα για να προσθέσετε κέρματα ώστε να μπορείτε να αγοράσετε μια αναβάθμιση που θέλετε. Άρα δύο δρόμους έχει η ζωή, ή λιώνετε στο τρέξιμο με τον παραδοσιακό τρόπο για να μαζέψετε το ρευστό ή ανοίγετε δειλά δειλά το πορτοφόλι.

Όποιος λατρεύει τη σειρά παιχνιδιών του Temple Run, θα πρέπει να του είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί στη Χώρα του Οζ. Καλά τρεχάματα!

 

Temple Run: OzDisney Arcade £1.79Download
icon
Temple Run: OzDisney Electronic Content, Inc.Games2,29 €Download
v1.6.0 {Android}

 

DetailsVersions
GamesRelease: 07-03-2013
AndroidTested: 1.6.0
66 mbNow: 1.6.7
8.3 10

Taste App

Temple Run: Oz

Άλλο ένα μαγικό Temple Run

1
Συνολική Ικανοποίηση8.8
Ενημερώσεις7.0
Διασκέδαση9.0
Θα το παίζαμε ξανά;8.5
Time Killing8.8
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία7.7
Σχέση τιμής απόδοσης7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!