“Ψάχνοντας για ταξί στην μεγαλούπολη”, ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μας. Το Taxibeat ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που μετακινούμαστε! Βρέχει και θέλετε να πάτε σε ένα επείγον ραντεβού; Είναι βράδυ και πρέπει να γυρίσετε σπίτι; Ή απλά θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα και άνετα στην πόλη; Ακόμα και να στείλετε ένα δέμα; Το Τaxibeat είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

taxibeat-badge-yellowblackTaxibeat για Android και iOS συσκευές

Πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να καλέσετε ταξί από το smartphone σας, ότι ώρα θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε εντελώς δωρεάν! Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε το ραδιοταξί της επόμενης γενιάς, με την διαφορά ότι δεν χρεώνεται η κλήση.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή και πριν την χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή. Απλά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, όνομα, επώνυμο, email και τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Στην συνέχεια σας έρχεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με κωδικό επαλήθευσης και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Απαιτείται σύνδεση στο Internet για την χρήση της εφαρμογής.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως λειτουργεί. Ανοίγοντας την εφαρμογή εμφανίζεται η τοποθεσία σας πάνω στο χάρτη αλλά εσείς μπορείτε να μετακινήσετε το χάρτη ώστε να υποδείξετε το ακριβές σημείο από το οποίο θα σας παραλάβει ο οδηγός. Αφού επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας συνεχίζετε στην αναζήτηση οδηγού. Εμφανίζεται μία λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς σε κοντινότερη απόσταση. Για κάθε οδηγό αναγράφονται πληροφορίες όπως η βαθμολογία του από προηγούμενους πελάτες, η μάρκα του αυτοκινήτου και η φωτογραφία του. Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι αν το αμάξι διαθέτει κλιματισμό, wi-fi ή αν επιτρέπονται τα ζώα.

Όταν βρείτε τον οδηγό της αρεσκείας σας, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού τον καλείτε. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του περίπου 40 δευτερόλεπτα μέχρι να αποδεχθεί (ή όχι) την κλήση σας. Όταν αποδεχθεί θα δείτε στην οθόνη το σχετικό μήνυμα, ενώ αυτός θα ξεκινήσει να έρχεται. Μόλις φτάσει, θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε από το μοντέλο αυτοκινήτου και τις πινακίδες οι οποίες αναγράφονται στο κινητό σας. Ένα καλό tip για να σας αναγνωρίσει ο οδηγός είναι να σηκώσετε το χέρι σας δείχνοντας το κινητό σας! Απολαμβάνετε την διαδρομή σας και όταν αυτή ολοκληρωθεί, έχετε την επιλογή της αξιολόγησης του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε άλλους επιβάτες να επιλέξουν τους καλύτερους οδηγούς, αλλά και τους ίδιους τους οδηγούς να γίνουν καλύτεροι. Ο τρόπος πληρωμής γίνετε παραδοσιακά με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα, ακόμα και με paypal.

Δείτε επίσης: Το Into the Dead είναι ένα First Person Shooter και Runner παιχνίδι που πρωτοεμφανίστηκε για Android, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του.

Επιπρόσθετες λειτουργίες της εφαρμογής είναι η αποστολή πακέτου. Η νέα υπηρεσία Boxi σας υπόσχεται γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές δεμάτων πόρτα-πόρτα. Συμπληρώνετε την διεύθυνση παραλαβής, τον προορισμό και τα στοιχεία παραλήπτη. Ανάλογα με το μέγεθος του δέματος επιλέγετε ανάμεσα σε δίκυκλο ή ταξί! Το κόστος της διαδρομής υπολογίζεται πριν την έναρξή της, το ελάχιστο κόστος είναι 5 ευρώ.

Απόλυτα χρήσιμη εφαρμογή, την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κατά κοινή ομολογία είναι ιδανική για τις γυναίκες και όχι μόνο, γιατί μέσω της εφαρμογής προσφέρεται ασφάλεια καθώς γνωρίζουν πληροφορίες για τον οδηγό και σχόλια από προηγούμενους επιβάτες! Όλοι οι οδηγοί είναι ευγενικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, έρχονται να σε παραλάβουν από όποιο σημείο θέλεις δωρεάν! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Taxibeat το ταξί όπως θα έπρεπε να είναι!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα taxibeat.gr για να δοκιμάσετε την εφαρμογή ακόμα και από τον υπολογιστή σας.

Google Play:

Beat - Ride app, ex-TaxibeatTaxibeat Ltd Maps & Navigation FreeDownload

 

App Store:

icon
Beat - Ride app, ex-TaxibeatTaxibeat Ltd.TravelFreeDownload
DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 25-11-2011
AndroidTested: 7.5
16 mbNow: 8.2.1
8.8 10

Fire App

Taxibeat – Δωρεάν εφαρμογή ταξί

Καλέστε δωρεάν Ταξί! Το Ταξί όπως θα έπρεπε να είναι!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις9.0
Χρησιμότητα8.5
Αποτελεσματικότητα 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.