Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο Dong Nguyen έβγαλε στην αγορά το απλό, λιτό αλλά άκρως εθιστικό και ταυτόχρονα εκνευριστικό Flappy Bird. Ένα παιχνίδι που έγινε μανία, κυριάρχησε στο Νο1 σε iTunes App Store και Google Play και κατέστρεψε πολλές οθόνες.swing copters Ένα εξάμηνο περίπου μετά έρχεται το sequel από τον κ.Nguyen, το όνομα του οποίου είναι Swing Copters.

Το Swing Copters είναι εμπνευσμένο από τον προκάτοχο του, το «Flappy Bird», είναι δηλαδή ένα απλά σχεδιασμένο, εθιστικό αλλά απροσδόκητα δύσκολο παιχνίδι. Στο νέο αυτό παιχνίδι δεν έχετε πουλιά και σωλήνες από το Super Mario, αλλά πλοηγήστε με ένα ελικόπτερο-άνθρωπο κατακόρυφα μέσα από πύλες οι οποίες μπλοκάρονται από κινούμενα σφυριά.
Η κίνηση του ελικόπτερου είναι ελικοειδής και είναι αυτό που θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη καθώς απαιτούνται πολλαπλές αλλαγές κατεύθυνσης για να περάσετε μέσα από τις πύλες. Ιδιαίτερη προσοχή στα σφυριά και στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Σκοπός σας είναι οι σωστές αλλαγές κατεύθυνσης και να περάσετε όσες το δυνατόν πύλες μπορείτε. Ανάλογα με το σκορ που επιτυγχάνεται κερδίζετε και τα αντίστοιχα μετάλλια. Στην αρχή, η ελικοειδής πορεία και τα κινούμενα σφυριά θα σας κάνουν τι ζωή εκνευριστική αλλά σιγά σιγά με εξάσκηση θα πάρετε το κολάι εκεί που απαιτείται υπομονή και συγκέντρωση είναι να καταφέρετε να φτάσετε το σκορ σας σε τριψήφιο αριθμό.
Εκεί να δω πως σπάνε οι οθόνες.

Όπως αναμενόταν και το Swing Copters έχει κάνει το χαμούλη του, καθώς βρίσκεται ήδη στο Top5 του iTunes App Store. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά ο δημιουργός από το Βιετνάμ να μην το «κατεβάσει» όπως συνέβη και με το Flappy Bird.
Προσωπικά πιστεύω ότι το Swing Copters δεν έχει το μεγαλείο του προκατόχου του σε ότι αφορά τον εθισμό και τον εκνευρισμό, εσείς τι λέτε;

Google Play

Swing CoptersDOTGEARS Arcade FreeDownload

App Store

icon
Swing CoptersDOTGEARS COMPANY LIMITEDGamesFreeDownload

 

 

DetailsVersions
GamesRelease: 22-08-2014
AndroidTested: 1.0.1
3.4 mbNow: 1.2.1
7.1 10

Taste App

Swing Copters

Το Swing Copters είναι το sequel του Flappy Bird!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
Διασκέδαση7.0
Θα το παίζαμε ξανα6.0
Time Killing9.0
Ευκολία στη χρήση 7.0
Μπαταρία9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!