tartarusΤο Survive in Tartarus είναι μια πρώτη και πολύ καλή προσπάθεια της ROCKSTREAMGR να εισέλθει στον χώρο των mobile games! Το παιχνίδι δείχνει και είναι πράγματι αρκετά απέριττο αλλά θα διαπιστώσετε πως είναι άκρως εθιστικό.

Δείτε επίσης: Η Ελληνική εφαρμογή Rock Star Run είναι ένα 3d endless runner game, εκστασιασμένες θαυμάστριες σε κυνηγούν, πρέπει να τρέξεις για να σωθείς!

Το gameplay είναι απλό, έχετε έναν πολεμιστή της αρχαίας Ελλάδος που περιπλανιέται στα Τάρταρα(δεν πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι runner), αλλά επειδή ο δρόμος μέσα στα Τάρταρα είναι φτιαγμένος από πλάκες σε διάφορα σημεία δεν είναι συνεχής και υπάρχει λάβα, πρέπει να κατευθύνετε τον στρατιώτη σας ώστε να μην πέσει μέσα. Η κίνηση γίνεται πολύ εύκολα με την οθόνη αφής και την επιλογή της κατάλληλης πέτρας(θα γεμίσει δαχτυλιές η οθόνη).

Το gameplay έχει τρία είδη:

  • Το Survival, όπου προσπαθείτε να πάτε όσο πιο μακριά γίνεται τον πολεμιστή σας καθώς αυξάνεται η ταχύτητα του
  • Το Time, όπου σε ένα διάστημα 30 δευτερολέπτων πρέπει να διανύσετε όσο περισσότερες πλάκες μπορείτε και τέλος
  • Το Distance, όπου πρέπει να διανύσετε μια απόσταση με 100 πλάκες όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

 

Και στις τρεις περιπτώσεις το Survive in Tartarus θα δοκιμάσει στο έπακρον τα αντανακλαστικά σας καθώς και το πόσο γρήγοροι και ευκίνητοι είναι οι αντίχειρές σας.

Το παιχνίδι αποθηκεύει τα σκορ σας σε κάθε κατηγορία και σας προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης με τον λογαριασμό σας στο Google Play και AppStore αντίστοιχα για να μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας και να τους προκαλείτε να σας ξεπεράσουν.
Όσο περισσότερο παίζετε, γιατί το παιχνίδι είναι εθιστικό και θα προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα ρεκόρ σας ίσως να παρατηρήσετε ότι μερικές φορές ενώ επιλέγετε πέτρινη πλάκα ο πολεμιστής δεν μετακινείτε, σε αυτό δεν φταίει το παιχνίδι αλλά η οθόνη σας που είναι γεμάτη δαχτυλιές. Το μόνο αρνητικό που θα παρατηρήσετε και ελπίζουμε να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση είναι το γεγονός ότι όταν πατάτε σε πλάκα λάβας δεν χάνεται ακαριαία, υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

 

Google Play

Survive in TartarusGhandi Ayoubi Arcade FreeDownload

 

App Store

 

Item not available.
 
Μέγεθος 11M
Λήψεις 500 - 1,000
Έκδοση 1.3
 

‘Οι Rockstream Devs έχουν δύο πυλώνες δραστηριότητας

Υλοποίηση εφαρμογών Ios, Android και Windows Phone διαθέσιμες στα Appstore, Google play store και Windows store! Εφαρμογές που περιλαμβάνουν Mobile games, apps ενημέρωσης, ακόμα και apps εκμάθησης Χημείας. Οι εφαρμογές μας διακρίνονται από ποιότητα και χρηστικότητα για αυτό και συγκεντρώνουν κριτικές επιβράβευσης από τους χρήστες.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι το app development on demand. Σχεδίαση και κατασκευή οικονομικών εφαρμογών για την προώθηση κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς και custom εφαρμογές για καλλιτέχνες ή εταιρείες. Μια Mobile App δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει μια περιουσία ενώ παράλληλα αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προώθησης με χαρακτηριστικά όπως Push notifications. Δίνουμε την δυνατότητα ακόμα και να μεταβάλλουν οι ιδιοκτήτες των Mobile Apps μόνοι τους την εφαρμογή τους, μέσω client cms website που τους προσφέρουμε.
Η ομάδα πίσω από το Survive in Tartarus


6.9 10

Give App

Survive in Tartarus

Το Survive in Tartarus θα δοκιμάσει στο έπακρον τα αντανακλαστικά σας καθώς και το πόσο γρήγοροι και ευκίνητοι είναι οι αντίχειρές σας.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
Διασκέδαση6.0
Θα το παίζαμε ξανα5.0
Time Killing8.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Μπαταρία9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!