Το Subway Surfers είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο runner παιχνίδι του App Store. Ξεκινώντας δείχνει έναν πιτσιρικά που βάφει έναν τοίχο και ένας φύλακας μαζί με τον σκύλο του αρχίζει να τον κυνηγάει μέσα σε έναν υπόγειο σιδηρόδρομο.

Δείτε επίσης: Speak & Translate αν θέλετε να μεταφράζετε γρήγορα λέξεις ή φράσεις χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε

subway-surfersΥπάρχουν εμπόδια που πρέπει να κατρακυλήσεις για να τα αποφύγεις, ξύλινα οδοφράγματα που πρέπει να πηδήξεις από πάνω τους αλλά και τρένα που κινούνται προς το μέρος σου και πρέπει να προλάβεις να αλλάξεις λωρίδα για να μην τρακάρεις! Όσο τρέχεις μπορείς να μαζεύεις κέρματα αλλά και κάποιες ειδικές δυνάμεις. Ένα σημαντικό στοιχείο που μου άρεσε είναι πως ακόμα και αν χάσεις γίνονται κάποιες αστείες «συλλήψεις» από τον φύλακα και δεν εμφανίζεται αίμα ή βίαιες σκηνές.
Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν. Υπάρχουν αγορές εντός της εφαρμογής χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάτι για να προχωρήσετε καθώς όσο παίζεται μαζεύετε κέρματα με τα οποία μπορείτε αργότερα να αγοράσετε κάποιες χρήσιμες βοήθειες(π.χ. για λίγο μπορείς να πετάξεις ή να αποκτήσεις έναν μαγνήτη που θα τραβάει όλα τα κέρματα ακόμα και αν δεν έχεις καταφέρει να τα βρεις μπροστά σου όσο τρέχεις).

Σε αρκετές χώρες το Subway Surfers κατάφερε να πιάσει κορυφή στα stores και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι

Επίσης, σας ανταμείβουν με κάποιες βοήθειες σε περίπτωση που κάνετε login μέσω facebook. Ακόμα, υπάρχει υποστήριξη Game Center για να μπορείς να συγκρίνεις τα σκορ σου με άτομα από όλο τον κόσμο. Στο χειρισμό είναι εξαιρετικά απλό και μετά από 2-3 λεπτά θα έχετε εξοικειωθεί πλήρως. Τα γραφικά είναι πολύ καλά αλλά η μουσική γίνεται βαρετή μετά από λίγη ώρα. Γενικά πάντως, το Subway Surfers είναι ένα ωραίο παιχνίδι με το οποίο μπορεί κάποιος να ασχοληθεί αρκετές ώρες. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των runner games!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Subway SurfersKiloo Arcade FreeDownload

App Store

icon
Subway SurfersKilooGamesFreeDownload

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 22-05-2012
iOSTested: 1.33.0
86.7 mbNow: 1.40.0
8.8 10

Review

Subway Surfers

Σε αρκετές χώρες το Subway Surfers κατάφερε να πιάσει κορυφή στα stores και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

5
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 9.0
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 8.0
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία 8.5
Φιλική προς την οικογένεια 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 10

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος