Με την εφαρμογή Studdle μπορείτε να φέρετε την σχολή σας στα μέτρα σας. Ή καλύτερα να έχετε την σχολή στα χέρια σας, όπως είναι και το μότο της εφαρμογής.

Στην αρχή κάνετε εγγραφή με το λογαριασμό του Facebook ή με ένα e-mail. Δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή η εγγραφή καθώς νομίζω ότι δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να κάνω λάθος, αλλά δεν το ανακάλυψα όταν δοκίμασα την εφαρμογή. Στη συνέχεια διαλέγετε πανεπιστήμιο και μετά τμήμα και είστε έτοιμοι! Τόσο απλά!

Δείτε επίσης: Στο Noda ο στόχος της κάθε πίστας είναι διαφορετικός και απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και σωστή τακτική για να επιτευχθεί.

StuddleΣτην αρχική οθόνη μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την σχολή σας. Στις ανακοινώσεις μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της σχολής, στη καρτέλα που ανοίγει σε browser εντός της εφαρμογής. Αν η ιστοσελίδα έχει responsive web design, δηλαδή με απλά λόγια αν το περιεχόμενο της είναι δομημένο έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστο σε κάθε οθόνη -μικρή και μεγάλη-,  έχει καλώς αλλιώς με λίγο ζουμ θα τη βρείτε την άκρη. Επίσης υπάρχει το ωρολόγιο πρόγραμμα, το πρόγραμμα των εξετάσεων  καθώς και πληροφορίες για απεργίες. Πληροφορίες για την γραμματεία με τις μέρες και ώρες λειτουργίας, το τηλέφωνο και το e-mail. Χρήσιμος είναι και ο χάρτης με την σχολή και τα βιβλιοπωλεία για την παραλαβή των συγγραμμάτων. Οδηγίες για το πώς να έχετε πρόσβαση στην σχολή με τα μέσα μεταφοράς μετρό-λεωφορεία-τρόλεϊ.

Στην κατηγορία Studdle Πληροφορίες θα εντοπίσετε λίστα με το ανθρώπινο δυναμικό, με όλους τους καθηγητές μαζί με το προσωπικό τους e-mail και το τηλέφωνο του γραφείου τους. Πόσες φορές ψάχνετε για αρκετή ώρα και δεν βρίσκετε το e-mail του καθηγητή και καταλήγετε να ρωτάτε στα γκρουπάκια στο facebook; Τουλάχιστον εμένα αυτή η λειτουργία με εντυπωσίασε πιο πολύ απ’ όλα.

Το Studdle απευθύνεται σε φοιτητές, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες σχετικά με την σχολή τους και τις σπουδές τους σ’ αυτήν. Στόχος της εφαρμογής είναι να μένουν οι φοιτητές πάντα ενημερωμένοι.

Στη κατηγορία Studdle Διαδίκτυο έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική τάξη (eclass) για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του κάθε μαθήματος και την ηλεκτρονική γραμματεία (my-studies) για να δείτε αν περάστηκαν οι βαθμοί σας στα μαθήματα της εξεταστικής. Επιπροσθέτως υπάρχει και το εκάστοτε forum του κάθε τμήματος στο οποίο γίνονται συζητήσεις για τα μαθήματα, ασκήσεις και όχι μόνο.

Το Studdle είναι μία εφαρμογή που φτιάχτηκε από φοιτητές για φοιτητές! Αυτή την στιγμή περιλαμβάνει 10 πανεπιστήμια και πάνω από 100 τμήματα στην Αθήνα και μελλοντικός σκοπός είναι να προστεθούν κι άλλα πανεπιστήμια από όλη την Ελλάδα.

Το γραφικό περιβάλλον είναι απλό μινιμαλιστικό, αρκετά ξεκάθαρο θα έλεγα. Κλείνοντας να τονίσω ότι η εφαρμογή Studdle είναι το απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιμελή φοιτητή.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής από εδώ και να στείλετε feedback προτάσεις και ιδέες για να βοηθήσετε να γίνει η εφαρμογή καλύτερη.

 

Google Play

StuddleStuddle Education FreeDownload

App Store

icon
StuddleDimitris KanellisEducationFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000 - 50,000
Έκδοση 2.0.2
 
7.4 10

Taste App

Studdle

Η σχολή στο χέρι σας!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα7.0
Αποτελεσματικότητα7.0
Ευκολία στη Χρήση8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.