Για τους φίλους των εφαρμογών που σχετίζονται με αθλήματα η εφαρμογή Stick Tennis είναι ότι πρέπει και τη βρίσκουμε δωρεάν στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad.

Δείτε επίσης: Ο σταρ του ΝΒΑ Deron Williams υπέγραψε το συμβόλαιο των 98 εκατομμυρίων δολαρίων με την εφαρμογή SignNow

stickTennisΞεκινάει με σύντομες αλλά και σαφείς οδηγίες για το πως παίζεται το παιχνίδι. Σας δείχνει πως να σερβίρετε(για πιο δυνατά χτυπήματα καλό είναι να πατάτε την οθόνη όταν η μπάλα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο) αλλά και πως να επιλέγετε την κατεύθυνση και το είδος του χτυπήματος που θέλετε να κάνετε. Ο χειρισμός του παίχτη σας είναι πραγματικά εξαιρετικά απλός και ταυτόχρονα λειτουργικός.

Το Stick Tennis έχει διάφορα είδη παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις απλή προπόνηση ή να παίξεις ενάντια σε σταρ του παρελθόντος στο World Domination. Ακόμα, μπορείς να λάβεις μέρος στα μεγάλα τουρνουά (Slams) και να χειρίζεσαι κάποιους από τους σημερινούς αστέρες. Επίσης, έχει αγορές μέσα στο παιχνίδι αλλά κάποιες από αυτές είναι επιεικώς υπερβολικές. Για παράδειγμα υπάρχει ρακέτα με επιπλέον δυνάμεις η οποία πωλείται…30 ευρώ! Καλύτερα συμφέρει να αγοράσει κάποιος κανονική ρακέτα δηλαδή!

Οι φίλοι του tennis θα εθιστούν στο Stick Tennis. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις ένα Slam τουρνουά ακόμα και αν ο παίχτης σου είναι ο Nadal!

Παρ’ όλο που το gameplay είναι πραγματικά πολύ καλό, χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ο χρήστης όταν ξεκινάει. Για να επιλέξεις κάποιον από τους δυνατούς παίχτες πρέπει να τον έχεις κερδίσει και αυτό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο όταν εκείνοι έχουν τρομερές ικανότητες ενώ η ρακέτα και ο παίχτης σου είναι χαμηλού επιπέδου. Επίσης, έχει αρκετές διαφημίσεις(αρκετές εξ αυτών είναι βίντεο). Οι διαφημίσεις εξαφανίζονται όταν γίνει έστω και μία αγορά. Οι φίλοι του αθλήματος θα περάσουν αρκετές ώρες. Ειδικά σε iPad είναι πολύ καλύτερο. Οι υπόλοιποι ίσως το βαρεθούν γρήγορα.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Stick TennisStick Sports Ltd Sports FreeDownload

App Store

icon
Stick TennisStick Sports LtdGamesFreeDownload

DetailsVersions
GamesRelease: 25-06-2012
iOSTested: 1.9.1
22.9 mbNow: 1.9.6
6.9 10

Taste App

Stick Tennis

Για τους λάτρεις του τένις είναι ότι πρέπει!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.5
Time Killing 7.5
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 8.0
Ενοχλητικές Διαφημίσεις2.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος