Φτιάξτε την ομάδα σας και ταξιδέψτε στο σύμπαν του Star Wars για ατελείωτες μάχες! Μαζέψτε και αναβαθμίστε τους αγαπημένους σας ήρωες και φτιάξτε την καλύτερη ομάδα στον γαλαξία! Πάμε να γνωρίσουμε το Star Wars Galaxy of Heroes

Διάβασε επίσης: Πόσο  ψηλά μπορείς να φτάσεις στο Ninjump;

Star Wars Galaxy of Heroes

Στο Galaxy of Heroes, καλείστε να φτιάξετε μια ομάδα ηρώων και να φέρετε εις πέρας μάχες σε διάφορα μέρη του σύμπαντος του Star Wars. Αν και αρχικά έχετε στη διάθεσή σας μόνο απλούς στρατιώτες, καθώς προχωράτε κι ανεβαίνετε επίπεδα μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλο και πιο γνωστούς πρωταγωνιστές και της light αλλά και της dark side. Μπορείτε ακόμη να εξοπλίσετε τους ήρωες σας με gadgets που βρίσκετε στις μάχες και να τους εκπαιδεύσετε έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στη μάχη.
Από τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού γίνεται εμφανές το βάθος του συστήματος αναβάθμισης των χαρακτήρων αλλά και το πλήθος των τρόπων παιχνιδιού. Από απλές μάχες, μέχρι διαδικτυακές μάχες, Challenges, Events και “Galactic Wars”, ένα είδος survival όπου προσπαθείτε να νικήσετε όσο πιο πολλές μάχες μπορείτε ενώ η υγεία και οι ικανότητες των ηρώων σας δεν επιστρέφουν στην αρχική τους κατάστασή.

Star Wars Galaxy of Heroes

Το σύστημα μάχης, από την άλλη είναι ιδιαίτερα απλό και λιτό. Είναι turn-based, που σημαίνει ότι κάθε χαρακτήρας μπορεί να εκτελέσει κάποια ενέργεια μόνο όταν έρθει η σειρά του. Κάθε ήρωας στο Star Wars Galaxy of Heroes έχει δύο ικανότητες, συνήθως μια απλή επίθεση και μια πιο ειδική κίνηση (όπως heal, taunt, stun κ.α.) ενώ μπορεί να ξεκλειδώσει και μια τρίτη εάν ανέβει αρκετά επίπεδα. Ο παίκτης ουσιαστικά ελέγχει μόνο ποια ικανότητα θα χρησιμοποιήσει και σε ποιόν αντίπαλο θα την εφαρμόσει. Μερικοί παίκτες μπορεί να το βρουν βαρετό, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού όπου οι μάχες είναι αρκετά εύκολες και δεν είναι διαθέσιμοι αρκετοί ήρωες ώστε να εκτιμηθούν οι διαφορές τους και η χρησιμότητα του καθενός.
Από άποψη γραφικών, το παιχνίδι καταφέρνει να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, πράγμα αναμενόμενο από ένα studio όπως η EA. Από το αρχικό μενού, μέχρι τον κάθε ήρωα και εχθρό ως και τις τοποθεσίες όπου γίνονται οι μάχες. Οι περιοχές, από κάθε γωνία του γαλαξία, εναλλάσσονται ώστε να μην γίνεται βαρετό το παιχνίδι και ταυτόχρονα δένουν πολύ όμορφα με τους χαρακτήρες δημιουργώντας ένα κόσμο που σίγουρα θα αρέσει σε κάθε φαν της σειράς.

Φτιάξτε την πιο δυνατή ομάδα στο γαλαξία με το Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars Galaxy of Heroes

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι απαιτεί συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ για να λειτουργήσει καθώς και ότι λειτουργεί με ένα σύστημα “ενέργειας” που αναγκάζει τον παίκτη να περιμένει όταν εξαντληθεί η ενέργεια.
Αν και το Star Wars Galaxy of Heroes μπορεί να ξενίσει τους πιο casual παίκτες λόγω του βάθους του συστήματος αναβάθμισης και ξεκλειδώματος των ηρώων και των λειτουργιών, το οποίο απαιτεί αρκετή ενασχόληση όμως δεν παύει να είναι διασκεδαστικό και χωρίς να χρειάζεται εμβάθυνση. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένα φοβερό παιχνίδι και ιδανικό για τους φίλους του είδους και κυρίως των Star Wars.

Google Play

Star Wars™: Galaxy of HeroesELECTRONIC ARTS Role Playing FreeDownload

App Store

icon
Star Wars™: Galaxy of HeroesEA Swiss SarlGamesFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 0.8.208604
 
7.8 10

Taste App

Star Wars Galaxy of Heroes

3
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 7.5
Διασκέδαση 8.0
Ευκολία στη χρήση 7.5
Μπαταρία 6.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.