Θέλετε να μεταφράζετε γρήγορα λέξεις ή φράσεις χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε; Αν ναι, τότε η εφαρμογή Speak & Translate σχεδιάστηκε για εσάς.

Δείτε επίσης: Το Fancy αποτελεί μία ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή γύρω από τις online αγορές που σιγά σιγά μπαίνει και στην ελληνική κοινωνία

TranslateΓια να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ανοίγοντας την εφαρμογή βλέπουμε φωτεινά χρώματα που σε προδιαθέτουν θετικά στο να την χρησιμοποιήσεις. Επίσης, βλέπουμε δύο σημαίες που δηλώνουν και σε ποιες γλώσσες θα γίνει η μετάφραση. Πατώντας στο μενού που είναι ανάμεσα στις δύο σημαίες, μπορούμε να αλλάξουμε τις γλώσσες και να βάλουμε αυτές που επιθυμούμε. Αφού διαλέξουμε τις επιθυμητές γλώσσες, πατάμε πάνω στη μία σημαία, λέμε μία λέξη ή φράση στη πρώτη γλώσσα και το μεταφράζει στην δεύτερη!
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό! Σε απλές λέξεις έπεσε 100% μέσα(τουλάχιστον στις γλώσσες που μπορούσα να τσεκάρω). Σε φράσεις με περισσότερες λέξεις δεν δούλευε σωστά το συντακτικό αλλά το βασικό νόημα της φράσης έβγαινε. Η εφαρμογή υποστηρίζει 72 γλώσσες για μετάφραση από κείμενο σε κείμενο και 32 γλώσσες για ηχητική σε ηχητική μετάφραση.

Με το Speak & Translate μπορείτε να έχετε αποθηκεύσει κάποιες φράσεις και να τις ακούτε πριν τις χρησιμοποιήσετε

Μπορείτε να αλλάξετε το τέμπο των αποθηκευμένων φράσεων και είτε να τις ακούσετε αργά (για να καταλάβετε ποια ακριβώς ήταν η προφορά) είτε να τις ακούσετε γρήγορα (για να γελάσετε). Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε τις μεταφράσεις σας μέσω email, sms ή να τις αντιγράψετε στο clipboard και να τις χρησιμοποιήσετε αναλόγως. Στα αρνητικά της εφαρμογής είναι το πλήθος των διαφημίσεων που εμφανίζονται. Στην δωρεάν έκδοση υπάρχει ένας περιορισμός στον αριθμό των μεταφράσεων που μπορούν να γίνουν ημερησίως. Αν κατεβάσετε την Full Version, δεν υπάρχει ο περιορισμός αλλά ούτε και οι ενοχλητικές διαφημίσεις. Εν κατακλείδι, η εφαρμογή Speak & Translate είναι αρκετά χρήσιμη και μπορείτε με έναν ευχάριστο τρόπο να μάθετε αρκετές φράσεις σε όποια γλώσσα επιθυμείτε!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
Speak & Translate - Voice and Text TranslatorIAC Search & Media Europe Ltd.ProductivityFreeDownload

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 14-02-2014
iOSTested: 1.8
36.3 mbNow: 2.0
6.9 10

Taste App

Speak & Translate

Με το Speak & Translate μπορείτε να έχετε αποθηκεύσει κάποιες φρασεις και να τις ακούτε πριν τις χρησιμοποιήσετε.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις7.5
Χρησιμότητα7.0
Αποτελεσματικότητα 8.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Ενοχλητικές Διαφημίσεις3.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος