Γυαλίστε το σκόπευτρό σας και ετοιμαστείτε να σκοτώσετε, επανειλημμένα, τον χρόνο σας. Στο Sniper 3D Assassin παίρνετε τον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή ο οποίος αναλαμβάνει τις βρομοδουλειές τις αστυνομίας και καλείστε να “καθαρίσετε” την πόλη από το έγκλημα.

Δείτε επίσης: Αντιμετωπίστε τα μισητά γουρουνάκια, αυτή τη φορά στην πίστα, στο Angry Birds Go

Sniper 3D Assassin

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε 7 διαφορετικές πόλεις (μέχρι στιγμής) και χωρίζεται σε πολλές μικρές αποστολές. Οι αποστολές χωρίζονται σε “Spec Ops”, οι οποίες είναι οι πιο εξιδεικευμένες, λίγες σε αριθμό και με την ολοκλήρωση όλων ο παίκτης προχωράει στην επόμενη πόλη, σε “Primary” οι οποίες είναι λίγο πιο απλές από τις προηγούμενες αλλά περισσότερες σε αριθμό και τέλος, σε γενικότερες αποστολές με έναν ή παραπάνω στόχους οι οποίες βοηθάνε στη συγκέντρωση χρημάτων. Με κάθε προσπάθεια αποστολής σπαταλάτε ενέργεια, η οποία αναπληρώνεται με τον χρόνο ή βλέποντας μια διαφήμιση ή πληρώνοντας πραγματικά λεφτά, πράγμα που μπορεί να δυσαρεστήσει μερικούς.

Sniper 3D Assassin

Από κάθε αποστολή μαζεύετε λεφτά με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε καινούργια όπλα ή να αναβαθμίσετε αυτά που ήδη έχετε. Από την αρχή του παιχνιδιού είναι προφανής η σημασία αυτού του τομέα του παιχνιδιού αφού οι αποστολές “Spec Ops” δεν γίνεται να ξεκινήσουν εάν το όπλο σας δεν έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές (π.χ. δύναμη, σταθερότητα, οπτικό ζουμ κ.α.). Επίσης,  μην ξεγελιέστε από το όνομα του παιχνιδιού, στην διάθεσή σας βρίσκονται και άλλα ήδη όπλων, όπως πολυβόλα και καραμπίνες, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε. Γενικότερα, το σύστημα αγοράς και αναβάθμισης όπλων είναι προσεγμένο αλλά μπορεί να κουράσει κάποιον ο οποίος δεν θέλει να διαθέσει πραγματικά λεφτά διότι η αγορά νέων όπλων απαιτεί αρκετό κόπο.

Sniper 3D Assassin

Ο χειρισμός μπορεί να ξενίσει μερικούς και να κάνει από δύσκολο έως αδύνατο το παιχνίδι κατά τις μετακινήσεις, αφού το σημάδι ελέγχεται με την κίνηση του κινητού. Απ’ τη μία αυτό μειώνει την δυνατότητα σκοτώματος χρόνου απ’ την άλλη όμως προσδίδει ρεαλισμό αφού ένας καλός ελεύθερος σκοπευτής πρέπει πάντα να έχει σταθερό χέρι. Τα γραφικά και ο ήχος, είναι πολύ προσεγμένα και αξιοσημείωτα για παιχνίδι κινητού. Ο κάθε χαρακτήρας ξεχωρίζει όπως και οι τοποθεσίες και δεν επαναλαμβάνονται διατηρώντας το παιχνίδι συνεχώς “φρέσκο”.

Ζήσε την εμπειρία του ελεύθερου σκοπευτή με το Sniper 3D Assassin

Sniper 3D Assassin

Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσει κάθε λάτρης παιχνιδιών First Person Shooter, αλλά κι όχι μόνο. Ακόμα κι αν δεν συνηθίζετε να παίζετε τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε γνώμη μετά από την πρώτη σας αποστολή και την ευχαρίστηση του να βλέπετε την νικητήρια βολή σε slow-motion.

Sniper 3D Gun Shooter: Free Shooting Games - FPSFun Games For Free Action FreeDownload
icon
Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill Gun GameFun Games For FreeGamesFreeDownload
 
Μέγεθος Varies with device
Λήψεις 50,000,000 - 100,000,000
Έκδοση Varies with device
 

7.4 10

Sniper 3D Assassin

Sniper 3D Assassin

9
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.5
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ7.5
TIME KILLING6.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ8.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.0
ΜΠΑΤΑΡΙΑ6.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 8 Βαθμολογίες ) 5.1

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.