Αν θέλαμε να μεταφράσουμε τον τίτλο του παιχνιδιού στα ελληνικά θα το ονομάζαμε…”Σπάστε τα όλα”. Αν είστε από τους τύπους που θέλετε να σπάσετε κάτι όταν έχετε νεύρα ή άγχος κατεβάστε το αμέσως.

Δείτε επίσης: Mastos η εφαρμογή που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τις Ελληνίδες για τον καρκίνο του Μαστού

Smash HitΜόλις ξεκινάει το παιχνίδι έχετε στη διάθεση σας 25 μπάλες τις οποίες πρέπει να χρησιμοποιείται για να σπάσετε οποιοδήποτε αντικείμενο από γυαλί εμφανίζεται στην πορεία σας(καθώς έχετε την αίσθηση ότι συνεχώς προχωράτε). Κάθε φορά που χτυπάτε αυτά τα αντικείμενα προστίθενται μπάλες στις μπάλες που έχετε ήδη και έτσι μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση. Προσοχή όμως! Αν χτυπήσετε πάνω σε κάποιο από τα αντικείμενα, τότε χάνετε 10 μπάλες και σε περίπτωση που μηδενιστούν οι μπάλες λήγει το παιχνίδι.

Στόχος είναι να διανύσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση. Υπάρχουν πραγματικά κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πίστες όσο προχωράει το παιχνίδι με τρομερά γραφικά και πολύ καλή ατμοσφαιρική μουσική. Επίσης, μπορείτε να πάρετε κάποιες ειδικές μπάλες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που σας δίνουν τη δυνατότητα είτε να παγώσετε για λίγο το χρόνο είτε να πετάξετε πολλές μπάλες ταυτόχρονα χωρίς να μειώνονται οι διαθέσιμες μπάλες είτε να πετάξετε κάποιες μπάλες – βόμβες.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Smash Hit είναι ότι μέσα από ένα απλό – ταυτόχρονα όμως απόλυτα λειτουργικό – σύστημα παιχνιδιού γίνεται πραγματικά εθιστικό για τον εκάστοτε χρήστη.

Ειδικά σε iPad το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πραγματικά εντυπωσιακό για τους λάτρεις του είδους. Το μόνο κακό που μπορώ να πω είναι ότι κάποιες (πολύ λίγες είναι αλήθεια) φορές κράσαρε σε μεγάλες πίστες. Στην free version πρέπει κάθε φορά να ξεκινάτε από την αρχή ενώ στην paid μπορείτε να αποφεύγετε κάποιες από τις αρχικές εύκολες πίστες ώστε να προχωράτε απευθείας στα δύσκολα.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

 

Google Play

Smash HitMediocre Arcade FreeDownload

App Store

icon
Smash HitMediocre ABGamesFreeDownload

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 25-02-2014)
iOSTested: 1.3.2
61.1 mbNow: 1.3.4

 

8.9 10

Fire App

Smash Hit

Σπάστε τα όλα.

2
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
Θα το παίζαμε ξανα 9.0
Time Killing 10.0
Διασκέδαση 9.0
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 1 vote ) 7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • Αλκμήνη

    By Mediocre! Haha! Θα το τσεκάρω