Αν τραγουδάτε στο μπάνιο και νομίζετε ότι αδικείστε επειδή δεν σας ξέρει ο κόσμος τότε κατεβάστε τώρα την εφαρμογή Sing Karaoke by Smule και επιτέλους αποκτήστε την αναγνωρισιμότητα που σας αξίζει!

Δείτε επίσης: Στο Hyper Maze Arcade πρέπει να καταλαβαίνετε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ποια είναι η σωστή διαδρομή ώστε να δίνετε και τις αντίστοιχες εντολές στον κύβο σας

karaokeΑυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για karaoke που υπάρχει στο App Store. Ακόμα και αν δεν τραγουδάτε καλά, μπορείτε να διασκεδάσετε βλέποντας βίντεο με άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν ανεβάσει τα δικά τους καραόκε. Οι δημιουργοί της εφαρμογής καθημερινά προσθέτουν νέα τραγούδια από διάφορα είδη μουσικής τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε είτε με βάση τον τίτλο είτε με βάση τον καλλιτέχνη. Δεν έχετε πρόσβαση βέβαια σε όλα καθώς υπάρχουν συνδρομές. Για μία εβδομάδα η συνδρομή κοστίζει 2,99 ευρώ, για ένα μήνα 7,99 ευρώ και για ένα χρόνο 39,99 ευρώ.

Το αγαπημένο μου πάντως χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να κάνεις ντουέτο με όποιο άτομο θες. Οι στίχοι που λέει ο καθένας εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα και μπορείτε να ποστάρετε στο facebook και στο twitter το τελικό αποτέλεσμα. Προχθές, επέλεξα μία Γαλλίδα και… εκτελέσαμε μαζί το «Here without you» από το συγκρότημα 3 Doors Down. Ο χρήστης μπορεί να κάνει love (το αντίστοιχο like του facebook) και να γράψει σχόλιο. Για την ώρα δυστυχώς έχουμε μόνο 2 loves(από εμένα και από εκείνη) οπότε δύσκολο να πάμε για διεθνή καριέρα.

Με την εφαρμογή Sing! Karaoke by Smule είναι ευκαιρία να μάθει ο κόσμος τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας

Το User Interface είναι καθαρό και η λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι άψογη. Σίγουρα οι φίλοι του τραγουδιού θα αγαπήσουν το Sing. Δυστυχώς, δεν έχει ελληνικά κομμάτια αλλά καλύπτει μία μεγάλη γκάμα από διάφορα είδη. Πέρα από την πλάκα υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανεβάσει πολύ ωραίες δημιουργίες. Καλές ακροάσεις και καλές εκτελέσεις!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Sing! Karaoke by SmuleSmule Music & Audio FreeDownload

App Store

icon
Sing! Karaoke by SmuleSmuleMusicFreeDownload

8.1 10

Taste App

Sing! Karaoke by Smule

Σίγουρα οι φίλοι του τραγουδιού θα αγαπήσουν το Sing.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.9
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 8.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος