Στην εποχή που ζούμε όλο και περισσότερες συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά οπότε πρέπει να μπορούμε να βάζουμε και την ηλεκτρονική υπογραφή μας! Αυτή ακριβώς τη δυνατότητα μας δίνει η εφαρμογή SignNow.

Δείτε επίσης: Με την εφαρμογή My Widgets μπορείτε να προσθέσετε μικρές εφαρμογές στο notification center

signnowΑν υποθέσουμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε την υπογραφή σας σε κάποιο έγγραφο αλλά είστε αρκετά μακριά, τότε απλά μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουν το έγγραφο σαν αρχείο pdf, word ή rtf. Μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο μέσω της εφαρμογής και να υπογράψετε με το δάχτυλό σας. Τα αρχεία μπορείτε να τα λάβετε μέσω email ή και dropbox. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρχεία που βγάλατε φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σας. Μπορείτε να έχετε αποθηκεύσει την υπογραφή σας και κάνοντας απλά κλικ πάνω στο έγγραφο που θέλετε, να την προσθέτετε εύκολα και γρήγορα. Ακόμα, μπορείτε να προσθέτετε κείμενο ή την ημερομηνία.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν αλλά επιτρέπει την χρήση της μόνο 5 φορές τον μήνα σε αυτή την έκδοση. Αν σας γίνει απαραίτητη και θέλετε να την χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές, τότε πρέπει να κάνετε upgrade. Υπάρχουν δύο πακέτα αναβάθμισης: το μηνιαίο που κοστολογείται 25 ευρώ και το ετήσιο που κοστολογείται 180 ευρώ και τα οποία μπορείτε να αγοράσετε μέσω της εφαρμογής.

Ο σταρ του ΝΒΑ Deron Williams υπέγραψε το συμβόλαιο των 98 εκατομμυρίων δολαρίων με την εφαρμογή SignNow!

Η εφαρμογή είναι χρήσιμη και για τη μετατροπή φωτογραφιών σε αρχεία pdf καθώς οποιαδήποτε φωτογραφία ανεβάσετε μέσω των albums σας ή της κάμερας θα σας ζητήσει να την μετατρέψετε σε pdf. Έχει κάποια ωραία εφέ κατά τον χειρισμό, ενώ πατώντας στο Help μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον. Η εφαρμογή SignNow είναι πραγματικά χρήσιμη για ορισμένες ομάδες επαγγελματιών. Το κόστος για την αναβάθμιση μπορεί να μας φαίνεται υψηλό αλλά αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη αυτά που παρέχει η εφαρμογή τότε θα δώσει τα χρήματα ώστε να την χρησιμοποιεί συνεχώς και με όλες τις δυνατότητές της. Βέβαια, πάντα χρειάζεται προσοχή που βάζετε…την ηλεκτρονική υπογραφή σας!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

SignNow (formerly CudaSign)BARRACUDA NETWORKS Productivity FreeDownload

App Store

icon
SignNow - Sign and Fill DocsSignNow Inc.ProductivityFreeDownload

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 19-01-2012
iOSTested: 5.0.1
31.3 mbNow: 5.5
8.0 10

Taste App

SignNow

Το SignNow είναι ένα must-have εργαλείο για για business!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις9.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 9.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος