Το Shooty Skies είναι ένας συνδυασμός endless runner με shooter και πολλής περισσευούμενης παράνοιας που σίγουρα θα σας καταπλήξει.

Δείτε επίσης: οι Έλληνες Youtubers γίνονται αστροναύτες στο #Symmetry

Shooty Skies

Gameplay

Στο Shooty Skies ελέγχουμε ένα αεροπλανάκι οπλισμένο αρχικά με ένα πολυβόλο και προσπαθούμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, αποφεύγοντας και καταρρίπτοντας όσους εχθρούς μπαίνουν στο δρόμο μας. Εάν επιβιώσουμε για αρκετό χρόνο τότε συναντάμε και πιο δυνατούς αντιπάλους (τα λεγόμενα bosses), οι οποίοι είναι πραγματικά μεγάλες προκλήσεις.

Ο χειρισμός είναι αρκετά εύκολος και φυσικός, κάνοντας το παιχνίδι ιδιαίτερα εθιστικό. Το αεροπλάνο ακολουθεί το σημείο που πατάει το δάχτυλο μας ενώ παράλληλα όσο κρατάμε πατημένο το δάχτυλό μας, πυροβολάει μπροστά του. Ακόμα, όσο δεν πατάμε την οθόνη, το όπλο μας φορτίζει και στο επόμενο πάτημα πραγματοποιεί μια πιο δυνατή επίθεση.

Το Shooty Skies, ένα endless runner που μοιάζει με το Minecraft

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 2.003.7127
 

Μπορούμε επίσης, καθώς προχωράμε να μαζέψουμε κάποια “δωράκια” τα οποία αναβαθμίζουν το όπλο μας με διάφορους τρόπους. Μερικά παραδείγματα είναι η αναβάθμιση της «ευρείας βολής» ή κάποιο δεύτερο αεροπλανάκι που μας συντροφεύει στην πτήση μας, βοηθώντας μας να καταρρίψουμε τους αντιπάλους. Αυτό το σύστημα αναβάθμισης των όπλων είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό καθώς δίνει ποικιλία στο παιχνίδι αλλά και πολύ απαραίτητο αφού οι εχθροί μας δεν “πέφτουν” και τόσο εύκολα. Καθώς προχωράμε, μαζεύουμε και νομίσματα με τα οποία ξεκλειδώνουμε καινούριους χαρακτήρες και όπλα.

Shooty Skies

User Interface / Graphics

Το παιχνίδι ξεχωρίζει κυρίως λόγω του ρετρό και σατιρικού στυλ των γραφικών και των εχθρών. Τα πάντα φαίνονται να είναι φτιαγμένα από μικρότερους κύβους, θυμίζοντας το ιδιαίτερα πετυχημένο Minecraft. Οι εχθροί πιθανότατα είναι βγαλμένοι από τη φαντασία ενός οχτάχρονου παιδιού που ξοδεύει όλο του το χαρτζιλίκι σε arcades, χωρίς αυτό να είναι έστω και λίγο αρνητικό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτόματους πωλητές αναψυκτικών, τηλεοράσεις, τοστιέρες και γενικά ό,τι πιο σουρεαλιστικό μπορούμε να φανταστούμε. Πράγματι το παιχνίδι ξεχωρίζει από το μοναδικό στυλ του, κάτι που ελάχιστα παιχνίδια καταφέρνουν.

Special Features

Στη διάθεση μας υπάρχει μια πολλή μεγάλη γκάμα χαρακτήρων που μπορούμε να επιλέξουμε για πιλότους του αεροσκάφους μας. Κάθε πιλότος αλλάζει την τοποθεσία πάνω από την οποία πετάμε δίνοντας ένα νέο αέρα στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, η γάτα-πιλότος πετάει πάνω από καταπράσινα λιβάδια και δάση, ενώ η κόμπρα πάνω από την άγρια δύση.

Shooty Skies

Final Thoughts

Συνοψίζοντας, το Shooty Skies είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο υβρίδιο infinite runner και shooter με πολύ ιδιαίτερο και διασκεδαστικό ύφος. Εάν του το επιτρέψετε, μπορεί να σας καθηλώσει για πολλές ώρες. Είναι μια πολύ καλή πρόκληση αφού είναι κάθε τι παρά εύκολο, όμως είναι και πάρα πολύ διασκεδαστικό και μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.

Google Play

Shooty SkiesMighty Games Group Pty Ltd Arcade FreeDownload

App Store

icon
Shooty Skies - Endless Arcade FlyerMighty Games Group Pty LtdGamesFreeDownload
8.2 10

Shooty Skies

Shooty Skies

5
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
Θα το παίζαμε ξανά9.0
Time killing8.5
Διασκέδαση8.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Μπαταριά7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 8.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.