Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παρακολουθούμε μια ή περισσότερες ξένες τηλεοπτικές σειρές αφού πράγματι αρκετές ξένες σειρές είναι πολύ καλές. Αν παρακολουθείτε μια-δυο σειρές μόνο,  ίσως είναι αρκετά εύκολο να βλέπετε κάθε επεισόδιο αμέσως όταν βγαίνει. Τι γίνετε όμως όταν κάνατε την αρχή με τις ξένες σειρές και πλέον ο αριθμός μεγαλώνει; Τα χέρια θα σας λύσει το Series Guide που φτιάχτηκε με σκοπό να μην ξεχάσετε ποτέ ξανά, πότε βγαίνει καινούργιο επεισόδιο σε κάποια από τις σειρές που παρακολουθείτε.

Δείτε επίσης: Τι είναι το aa; Ένα παιχνίδι αυτοσυγκέντρωσης!

Τseriesguideο μενού είναι όσο πιο απλό γίνεται για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το σκοπό του. Πρώτο, μα πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε τις σειρές που παρακολουθείτε είτε είναι “On going” είτε έχουν ολοκληρωθεί.  Για τις σειρές που είναι σε εξέλιξη, το Series Guide είναι άκρως απαραίτητο, καθώς σας ενημερώνει για κάθε επεισόδιο όποτε βγαίνει αλλά και σε αυτά που έχουν ολοκληρωθεί υπάρχει ολόκληρη η λίστα για όλα τα επεισόδια. Από την στιγμή που προσθέσετε όλες τις σειρές, το επόμενο στάδιο είναι να επιλέξετε και τα επεισόδια τα οποία έχετε παρακολουθήσει. Το βασικό μενού του Series Guide είναι πλευρικό, αλλά αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι τέσσερις καρτέλες των σειρών σας. Αρχική είναι η καρτέλα με όλες τις σειρές που εσείς έχετε προσθέσει, δεύτερη είναι η καρτέλα “Now” που περιέχονται τα επεισόδια σειρών που μεταδίδονται εκείνη τη χρονική στιγμή. Τρίτη είναι η καρτέλα “Επερχόμενα”  και τέλος η τελευταία καρτέλα περιέχει όλα τα “Πρόσφατα” επεισόδια που έχουν βγει.

Οι καρτέλες οι οποίες θα σας απασχολήσουν πιο πολύ είναι σίγουρα τα “Επερχόμενα” και “Πρόσφατα” επεισόδια! Σε κάθε καρτέλα επεισοδίου υπάρχει μια μικρή περίληψη, η βαθμολογία και άλλες πληροφορίες είτε ειδικά για την σειρά, όπως είδος, διάρκεια, ημέρα μετάδοσης κλπ είτε συγκεκριμένα για το επεισόδιο. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες με ανακατεύθυνση στο IMDb. Στην καρτέλα πρόσφατα αλλά και σε κάθε καρτέλα επεισοδίου βρίσκεται το Logo του Series Guide το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από το σύμβολο(τικ) που βάζουμε σε ο,τι έχουμε πραγματοποιήσει. Τον ίδιο ακριβώς σκοπό έχει και εδώ, η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε τα επεισόδια που βλέπετε ώστε και εσείς να μην χάνετε επαφή με τα επεισόδια της κάθε σειράς. Από την στιγμή που υπάρχει το τικ γνωρίζετε ότι έχετε παρακολουθήσει αυτό το επεισόδιο.

Το Series Guide διατηρεί στατιστικά για εσάς και τις σειρές σας εφόσον δηλώνετε στην εφαρμογή τα επεισόδια τα οποία έχετε παρακολουθήσει.

Επιπλέον η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε λίστες ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τις σειρές, είτε με βάση την κατηγορία είτε με βάση την μέρα αλλά και χωρίς καμία βάση μπορείτε να δημιουργήσετε όσε λίστες επιθυμείτε. Επίσης η εφαρμογή παρ’ ότι το όνομα της προμηνύει ότι αναφέρεται σε σειρές έχει λειτουργία και για ταινίες! Τα στατιστικά, τις λίστες και τις ταινίες μπορείτε να τις βρείτε στο πλευρικό μενού.
Στις ρυθμίσεις θα βρείτε και τις ειδοποιήσεις επεισοδίων οι οποίες ισχύουν μόνο αν πληρώσετε την ετήσια συνδρομή. Οι ειδοποιήσεις είναι για τα επεισόδια που βγήκαν πολύ πρόσφατα αλλά και για αυτά που θα βγουν πολύ σύντομα. Αν πάλι βλέπετε πολλές σειρές και δεν θέλετε να χτυπάει συνέχεια το κινητό σας από τις ειδοποιήσεις μπορείτε να τις εφαρμόσετε μόνο στις αγαπημένες σας σειρές ή σε κάποια συγκεκριμένη λίστα.  Η συνδρομή είναι 1,99 και για τον πρώτο μήνα είναι δωρεάν. Μικρή λεπτομέρεια: μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. Με άλλα λόγια, δοκιμάστε την δωρεάν δοκιμή του ενός μήνα.

Το Series Guide είναι πραγματικά η λύση για τους φανατικούς των σειρών αλλά και για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν κάποια σειρά με πολλούς κύκλους.

 

v23.1.1{Android} 

 

Android

SeriesGuideUwe Trottmann Entertainment FreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 03-03-2012
AndroidTested: 23.1.1
5,7 mbNow: 23.1.1
8.0 10

Taste App

Series Guide

Με το Series Guide όλες οι σειρές είναι στο χέρι σας!

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα7.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Αποτελεσματικότητα9.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 7.3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!