Αν είστε κολλημένος με τη μπάλα επιβάλλεται να κατεβάσετε την εφαρμογή Score World Goals! Ένα παιχνίδι που είναι συνδυασμός μίας έξυπνης ιδέας και μίας πολύ καλής υλοποίησης!

Δείτε επίσης: Snapchat: Η νέα λειτουργία Discover ήρθε για να ταράξει τα νερά!

scoreΑυτή την εποχή διατίθεται δωρεάν ενώ μέχρι πριν κάποιες μέρες είχε κόστος αγοράς. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μπορέσετε να πετύχετε γνωστά γκολ που έχουν επιτευχθεί σε αγώνες ποδοσφαίρου. Πριν από κάθε προσπάθεια σας δείχνει σε ένα γραφικό τον τρόπο με τον οποίο είχε επιτευχθεί το γκολ όταν παίχτηκε ο αγώνας. Στη συνέχεια, πρέπει να πετύχετε το γκολ με τον ίδιο τρόπο. Ο χειρισμός είναι πραγματικά απλός και με την πρώτη φορά που θα παίξετε και τις σύντομες οδηγίες που θα λάβετε θα εξοικειωθείτε. Πάντως, ακόμα και στο εύκολο επίπεδο υπάρχουν αρκετά γκολ που θα σας δυσκολέψουν. Στο επαγγελματικό επίπεδο πρέπει να είναι οι πάσες και το σουτ στην εντέλεια για να πετύχεις το γκολ.

Καθημερινά υπάρχει μία πρόκληση, η οποία είναι να πετύχεις ένα συγκεκριμένο γκολ. Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο εύκολο να πρέπει να πετύχεις το γκολ που έβαλε ο Φαν Πέρσι στον αγώνα Ολλανδίας-Γερμανίας! Επίσης, μπορείτε να παίξετε εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο. Γίνεται ένας διαγωνισμός για το ποιος θα πετύχει μεγαλύτερα ποσοστά σε ένα σύνολο 5 διαφορετικών προσπαθειών. Έχει μεγάλη σημασία ακόμα και στις πάσες πριν το σουτ να προσπαθείτε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες γιατί αυτό ανεβάζεις το ποσοστό σας.

Με το Score! World Goals χειρίζεσαι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και σκοπός σου είναι να βάλεις τα γκολ που έχουν βάλει και εκείνοι!

Για να μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις πίστες χρειάζονται κάποια credits τα οποία κερδίζετε σιγά σιγά βάζοντας γκολ. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να αγοράσετε credits(με τιμές από 2…έως 40 ευρώ). Συμπερασματικά, το Score!  World Goals είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα αγαπήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι νούμερο 1 sport παιχνίδι σε πάνω από 115 χώρες!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

App Store

Item not available.

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 09-05-2012
iOSTested: 2.70
51.5 mbNow: 2.72
8.4 10

Fire App

Score! World Goals

Nούμερο 1 sport παιχνίδι σε πάνω από 115 χώρες!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 8.0
Time Killing 7.5
Διασκέδαση 8.5
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • greeceeeee

    Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και όσους θέλουν να αναπαραστήσουν και να θυμηθούν επικά γκόλ!Ξεφεύγεις για ώρες!