Μπορεί ένα παιχνίδι που ονομάζεται «Σώσε το σκύλο μου» να είναι καλό; Η ξεκάθαρη απάντηση είναι ΝΑΙ! To Save My Dog διατίθεται δωρεάν στο App Store και προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε!

Δείτε επίσης: Ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του μπιλιάρδου, μπορεί να αφιερώσετε αρκετές ώρες στο 8 Ball Poo

Save My DogΣκοπός του παιχνιδιού είναι να ελευθερώσετε τα σκυλιά τα οποία εμφανίζονται πάνω σε χρωματιστούς κύβους. Μπορείτε να σπάσετε τους κύβους όταν είναι τουλάχιστον δύο κύβοι του ίδιου χρώματος μαζί. Προσπαθήστε όμως να μαζεύετε όσο το δυνατόν περισσότερους κύβους του ίδιου χρώματος γιατί τότε κερδίζετε περισσότερους πόντους. Έχετε συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων στην κάθε πίστα. Στο πάνω μέρος της οθόνης, σας δείχνει τον αριθμό των διαθέσιμων κινήσεων ενώ στο κάτω μέρος σας δείχνει πόσες γραμμές υπάρχουν κάτω από αυτές που φαίνονται. Είναι σημαντικό να ξέρετε πόσες γραμμές υπολείπονται και να προσπαθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα να τις μηδενίσετε ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της πίστας.

Υπάρχουν κάποιες βοήθειες που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έναν συγκεκριμένο κύβο, να χρωματίσετε μία σειρά με το ίδιο χρώμα ή να αφαιρέσετε ένα χρώμα κύβων αλλά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσετε γρήγορα αυτές τις βοήθειες γιατί οι πίστες προς το τέλος είναι πολύ δύσκολες. Έχει 50 πίστες (όλες δωρεάν) και το μόνο που μπορείτε να αγοράσετε είναι βοήθειες. Τα χρώματα και η μουσική είναι συμπαθητικά. Το πιο αστείο όμως είναι το εφέ που κάνει ο σκύλος όταν ελευθερωθεί και τρέχει να φύγει.

Σε ένα παιχνίδι που λέγεται Save My Dog, το έπαθλο για τις υψηλότερες βαθμολογίες δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από…κόκαλα!

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι το Save My Dog είναι ένα παιχνίδι που θα αγαπήσετε. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες αλλά στην πορεία θα δυσκολέψουν πολύ. Χρειάζεται σωστή τακτική και υπομονή για να το τερματίσετε.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Save My DogEzjoy Casual FreeDownload

App Store

 
Μέγεθος 10.1 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.1
 
6.5 10

Taste App

Save My Dog

Save my Dog γιατί τα σκυλιά είναι της μόδας!

1
Συνολική Ικανοποίηση6.0
Ενημερώσεις1.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.0
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 5.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 9.0
Φιλική προς την οικογένεια 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος