Το όνειρό σας είναι να γίνεται Rock Stars; Με την Ελληνική εφαρμογή Rock Star Run
έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το όνειρο και με το παραπάνω! Πρόκειται για ένα 3d endless runner game που διαδραματίζεται στην Αθήνα. Μπαίνετε στον ρόλο ενός Rock Star του Louis ή της Thunder, σε περιοδεία στην Ελλάδα. Όταν οι εκστασιασμένες θαυμάστριες αρχίζουν να σας κυνηγούν, όπως τους Beatles στην δεκαετία του 60′, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να τρέξετε για να γλιτώσετε.

Διαβάστε επίσης: Την ελληνική εφαρμογή Survive in Tartarus που θα δοκιμάσει στο έπακρον τα αντανακλαστικά σας!

Στην διαδρομή καλείστε να αποφύγετε εμπόδια, να πηδήξετε πάνω στην οροφή του τραμ, να αποφύγετε τραπεζάκια των καφέ που θα βρεθούν στον δρόμο σας και να γλιστρήσετε κάτω από διαφημιστικές πινακίδες. Επίσης να μαζέψετε όσο περισσότερα νομίσματα μπορείτε, τα οποία εμφανίζονται υπό την μορφή δίσκων βινυλίου. Το τοπίο είναι άκρως Ελληνικό καθώς όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την σκιά του Παρθενώνα!

Στο Rock Star Run, είσαι ένας Rock Star σε περιοδεία στην Αθήνα. Όταν οι εκστασιασμένες θαυμάστριες σου αρχίζουν να σε κυνηγούν, πρέπει να τρέξεις για να σωθείς.

Το Rock Star Run, έχει μία comic διάθεση καθώς σε συνδυασμό με τα cartoonish 3d γραφικά προσπαθεί να δώσει ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Με την μουσική την διασκευή του τραγουδιού Μισιρλού να ηχεί στο background δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα το άρωμα Ελλάδας.

Αποφύγετε τα εμπόδια, δώστε κλίση στην συσκευή σας ώστε να στρίψετε τον χαρακτήρα σας, πραγματοποιήστε άλματα ή γλιστρήστε κάτω από τα εμπόδια.Τα αντανακλαστικά σου θα αμφισβητηθούν. Καταχωρήστε το Highscore σας και προκαλέστε τους φίλους σας.
Απολαύστε την διαδρομή στην Αθήνα κάτω από την σκιά του Παρθενώνα. Επέλεξε τον χαρακτήρα σου και διασκέδασε με αυτή την ξεκαρδιστική περιπέτεια. Ζήστε την ζωή ενός Rock Star!

Η ομάδα πίσω από το Rock Star Run

Οι Rockstream Devs έχουν δύο πυλώνες δραστηριότητας

Υλοποίηση εφαρμογών iOS, Android και Windows Phone διαθέσιμες στα Appstore, Google play store και Windows store! Εφαρμογές που περιλαμβάνουν Mobile games, apps ενημέρωσης, ακόμα και apps εκμάθησης Χημείας. Οι εφαρμογές μας διακρίνονται από ποιότητα και χρηστικότητα για αυτό και συγκεντρώνουν κριτικές επιβράβευσης από τους χρήστες.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι το app development on demand. Σχεδίαση και κατασκευή οικονομικών εφαρμογών για την προώθηση κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς και custom εφαρμογές για καλλιτέχνες ή εταιρείες. Μια Mobile App δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει μια περιουσία ενώ παράλληλα αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προώθησης με χαρακτηριστικά όπως Push notifications. Δίνουμε την δυνατότητα ακόμα και να μεταβάλλουν οι ιδιοκτήτες των Mobile Apps μόνοι τους την εφαρμογή τους, μέσω client cms website που τους προσφέρουμε.

Google Play

Rock Star RunROCKSTREAMGR Arcade FreeDownload

App Store

icon
Rock Star RunApostolos KoutisGamesFreeDownload
 
Μέγεθος 53M
Λήψεις 1,000 - 5,000
Έκδοση 1
 

 

6.9 10

Taste App

Rock Star Run

Είσαι Rock Star και σε κυνηγούν οι θαυμάστριες σου, τρέξε να σωθείς!

17
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις6.0
Διασκέδαση6.5
Θα το παίζαμε ξανά;6.5
Time Killing7.0
Ευκολία στη χρήση7.5
Μπαταρία8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 16 Βαθμολογίες ) 6.8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.