Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Imperium αποφάσισε να βάλει την Wilderness μέσα σε ένα μαντρί, όμως οι κάτοικοι της αντιστάθηκαν ηρωικά και με την βοήθεια της άγριας μαγείας δεν υπέκυψαν. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάει η υπόθεση του παιχνιδιού Reaper.

Δείτε επίσης: Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει πριν ανεβάσεις το δικό σου cine στο Cinemagram

reaper

Αρχικά έχουμε την 1η πίστα στο παιχνίδι που αποτελεί μία παρουσίαση των τρόπων που θα χρησιμοποιήσεις για να κινηθείς σωστά μέσα στις πίστες νικώντας τους αντιπάλους σου.

Αφού λοιπόν τελειώσεις με την πίστα αυτή θα σου ανοίξει μία νέα, δίνοντάς σου μερικές πληροφορίες γι’ αυτή και την οποία μπορείς να την επισκεφτείς πατώντας την επιλογή travel.

Θα συναντήσεις στο ταξίδι σου τον γέροντα Οld Grey. Θα σου ζητήσει να τον πας μέχρι το σπίτι του, με το αζημίωτο φυσικά. Αυτός ο γέροντας λοιπόν, πολλές φορές σε καθοδηγεί, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θέλει το καλό σου ή όχι. Παρόλα αυτά εγώ αποδέχθηκα όλες τις προτάσεις που μου έκανε γιατί είχα μία περιέργεια και δεν κατέληξα σε κάποιο συμπέρασμα, καθώς πολλές φορές δέχθηκα επίθεση από εχθρούς.

Όσο προχωράει το παιχνίδι θα δεις πολλά πισωγυρίσματα σε προηγούμενες τοποθεσίες αφού θα έχεις αφήσει πίσω σου ανοιχτούς λογαριασμούς είτε λόγω του Old Grey είτε λόγω άλλων χαρακτήρων που θα ζητήσουν την βοήθεια σου διότι φοβούνται. Όταν δεις λοιπόν την εντολή Quest στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης να ξέρεις ότι πρέπει να ολοκληρώσεις μία χάρη που θα σου ζητηθεί από κάποιον χαρακτήρα.

Να είσαι πάντα προσεχτικός γιατί στην διαδρομή ανάμεσα στις πίστες μπορεί να σου επιτίθενται διάφοροι αντίπαλοι όπως τα Razorback, Zavas Outcasts κ.α.

Με κάθε νίκη που πετυχαίνεις μαζεύεις χρυσό, εμπειρία και ανεβάζεις το γενικό σου σκορ. Από την άλλη όμως με ήττα παρόλο που δεν κερδίζεις καθόλου χρυσό, η εμπειρία και το γενικό σκορ συνεχίζει μια ανοδική πορεία.

Επιπλέον δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις πίστες που περιέχουν ΄κρυφούς αντιπάλους’ από τους οποίους θα χάσεις ζωή όπως για παράδειγμα τα αγκαθωτά φυτά.

Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι σε περίπτωση που ξεχάσεις κάποια κίνηση, έχεις την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να μεταβείς στην 1η πίστα που αποτελεί πίστα tutorial, πατώντας την αντίστοιχη επιλογή από το κεντρικό μενού.

Η εφαρμογή Reaper αποτελεί μία ιστορία ενός χλωμού ξιφομάχου που αποφάσισε να αναδειχθεί ήρωας!

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι εάν εγκλωβιστείς σε μία μάχη δεν μπορείς να την αποφύγεις και να πας σε κάποια άλλη πίστα μέχρι να νικήσεις τους εχθρούς σου.

Τέλος να πω ότι το δωρεάν κομμάτι του παιχνιδιού σταματά στο 10 level. Από εκεί έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ των: Adveture Edition, Destiny and Dark Legend τα οποία κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Σε γενικές γραμμές με κέρδισε το περιβάλλον αλλά δεν ενθουσιάστηκα πολύ με την υπόθεση του παιχνιδιού, ίσως λόγω του αρκετού χρόνου που πέρασα σε κάποιες πίστες μέχρι να τις ολοκληρώσω. Κατεβάστε το, δοκιμάστε το και πείτε μου τι πιστεύετε και εσείς.

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

Google Play

ReaperHEXAGE Role Playing FreeDownload

App Store

icon
Reaper – Tale of a Pale SwordsmanDavid PeroutkaGamesFreeDownload

Windows Phone

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 5,000,000 - 10,000,000
Έκδοση 1.4.13
 
7.4 10

Taste App

Reaper

Η εφαρμογή Reaper αποτελεί μία ιστορία ενός χλωμού ξιφομάχου που αποφάσισε να αναδειχθεί ήρωας!

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.0
Time Killing 7.0
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 6.8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.

  • Φωτούλα

    Φαίνεται πολύ καλό για να το δίνουν δωρεάν! Με τράβηξε αμέσως το πρωτότυπο σήμα του!

  • Αννα Παγγούρα

    Ενδιαφέρων!