Από την εταιρεία Ubisoft (δημιουργοί του Assassin’s Creed και άλλων γνωστών παιχνιδιών) είναι το παιχνίδι Rayman Jungle Run το οποίο βρίσκουμε στο App Store στην τιμή των 2,99 ευρώ.

Δείτε επίσης: Στην εφαρμογή Wall Of Sound υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια previews τραγουδιών. Ίσως εκεί ανακαλύψεις το επόμενο κομμάτι που θα σου κολλήσει

Rayman-Jungle-RunΓια να ολοκληρώσετε την κάθε πίστα πρέπει να τερματίσετε όσο γρηγορότερα γίνεται αποφεύγοντας γκρεμούς, τεράστια αγκάθια και διάφορα άλλα εμπόδια. Επίσης, θα πρέπει να συγχρονιστείτε άψογα για να καταφέρετε να προχωρήσετε ορισμένες φορές, όπου την ώρα που θα ανεβαίνετε τρέχοντας έναν κατακόρυφο τοίχο θα πρέπει να πατήσετε διαδοχικά πάνω σε 2-3 τραμπολίνο που θα σας εκτοξεύουν από το ένα στο άλλο! Σύγχυση; Η αδρεναλίνη στα ύψη θα έλεγα εγώ!

Υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι κόσμοι οι οποίοι εστιάζουν και σε ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί περισσότερο για να καταφέρετε να τους ολοκληρώσετε. Ο πρώτος κόσμος είναι ο Jump όπου ο Rayman χωρίς να σταματάει καθόλου το τρέξιμο πρέπει να πηδάει διαρκώς από τραμπολίνο σε τραμπολίνο, να κρέμεται από διάφορα αντικείμενα που πρέπει να αφήσει την κατάλληλη στιγμή για να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα και παράλληλα να μαζεύει κρυμμένα σε δυσπρόσιτα σημεία μενταγιόν για να έχει καλύτερο σκορ. Στον κόσμο Fly ο ήρωας βγάζει ένα ελικοπτεράκι στο κεφάλι που τον βοηθά να αποφύγει γκρεμούς! Στον κόσμο Wall Running – που ίσως είναι και ο πιο συναρπαστικός – μεγάλες διαδρομές απαιτούν σκαρφάλωμα σε τοίχους. Τέλος, στον κόσμο Punch ο Rayman μπορεί να σπάσει με τις γροθιές του εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο του! Προσοχή όμως, αν καθυστερήσει ίσως να μην του βγει σε καλό!

Το Rayman Jungle Run έχει βραβευτεί για το άψογο gameplay του!

Τα γραφικά και η μουσική είναι πολύ καλά. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο βέβαια όταν έχει ασχοληθεί μία τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Ubisoft. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για Game Center. Συμπερασματικά, το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στο App Store. Η τιμή του σίγουρα δεν είναι απαγορευτική για τη διασκέδαση που προσφέρει.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

 

Google Play

Rayman Jungle RunUbisoft Entertainment Action £2.79Download

App Store

icon
Rayman Jungle RunUbisoftGames3,49 €Download

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 14-08-2012
iOSTested: 1.3.2
59.8 mbNow: 1.3.2
8.4 10

Fire App

Rayman Jungle Run

Το Rayman Jungle Run έχει βραβευτεί για το άψογο gameplay του!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις6.5
Θα το παίζαμε ξανα 8.5
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 8.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 8.5
Σχέση τιμής απόδοσης 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • Maria Kritikia

    ΤΕΛΕΙΟ!